آزمون ارشد نانوتکنولوژی پزشکی سال 94

226

New member
سلام بچه ها به نظر شما برای کنکور سال بعد منبع درس مقدمه ای بر نانوفناوری پزشکی همین کتاب امسال خواهد بود ؟ میخوام شروع کنم .همین کتاب رو بخونم ؟

بله . این کتاب سال هاست که تجدید چاپ میشه و کتاب دیگه ای در این زمینه نیست

mili_2015

New member
عزیز کتاب مقدمه ای بر نانوفناوری پزشکی رو از کجا تهیه کنم ؟ اگه ادرس دارین بگین برم دنبالش . ممنون

mili_2015

New member
دانشگاه ازاد علوم دارویی کجای تهران هست ؟ برای کتاب خریدن کدام بخش دانشگاه باید برم ؟

tiamooo

New member
حدود یه هفته مونده تا اعلام نتایج
خدا کنه نتیجه زحمت هایی که کشیدیم ببینیم

226

New member
اتفاقا این کتاب جدیده و تازه هم چاپ شده!چاپ اول 1393!!!!

جهت اطلاع اون دوست گرامی که گفتند این کتاب تازه چاپ شده و چاپ اولشه !!
خیر دوست گرامی( اولین چاپ این کتاب برای زمستان سال 84 هست و تجدید چاپ شده)
اینم سندش:

DSC_1062.jpgDSC_1061.jpg

آخرین ویرایش:

226

New member
من این کتاب رو تو نمایشگاه نانو دیدم اونسال . خوشم اومد خریدم تا ببینم انقد میگن نانو چیه چیه!!!:ahi5slcgm04mi8jqqkl:smilies-azardl (181

Martian

New member
جهت اطلاع اون دوست گرامی که گفتند این کتاب تازه چاپ شده و چاپ اولشه !!
خیر دوست گرامی( اولین چاپ این کتاب برای زمستان سال 84 هست و تجدید چاپ شده)
اینم سندش:

مشاهده فایل‌پیوست 8124مشاهده فایل‌پیوست 8125

نه دوست من اصل کتاب اسمش هست " نانوفناوری پزشکی" اینم لینکش. معرفی کتاب

درسته که تو دفترچه اسم منبع رو " مقدمه ای بر فناوری نانو" ذکر کردن ولی در اصل کتابی که در بالا لینکشو قرار دادم برای ارشد باید خوند که انتشارات دانشگاه آزاد واحد علوم دارویی و تالیف دکتر رضایت و همکاران است.
کتابهای زیادی با عنوان " مقدمه ای بر فناوری نانو" چاپ شدن.

226

New member
اووه پس اینطور . اشتباه از من بوده !! ممنون دوست گرامی . یعنی شما باید هر 3 این کتابها رو بخونید واسه ارشد بخونید ؟
از ظاهر کتابها معلومه که جالبند.

Martian

New member
اووه پس اینطور . اشتباه از من بوده !! ممنون دوست گرامی . یعنی شما باید هر 3 این کتابها رو بخونید واسه ارشد بخونید ؟
از ظاهر کتابها معلومه که جالبند.

خواهش میکنم.

نه برا کنکور امسال فقط "نانوفناوری پزشکی" منبع بود ولی برا 95 معلوم نیست که غیر این کتاب باید کتابهای دیگه ای خونده بشن یا نه.

khorsand

New member
دوستان جسارت نشه ولی لطفا وقتی اطلاعات کافی ندارین جواب ندین چون این بنده خداها رو حرف شماها میخوان کتاب بخرن
بعد توروخدا در نظر هم بگیرین که ماهایی که کنکور دادیم و این منبعو خوتدبم قطعا اطلاعاتمون بیشتر از شماست
اینو گفتم چون لحن اون دوست محترم یکم اذیتم کرد بنظر طلبکارانه میومد بهرحال اگرم من برداشت اشتباهی داشتم عذرمیخوام

- - - Updated - - -

خواهش میکنم.

نه برا کنکور امسال فقط "نانوفناوری پزشکی" منبع بود ولی برا 95 معلوم نیست که غیر این کتاب باید کتابهای دیگه ای خونده بشن یا نه.

شما درصداتون خوب بود؟پیداتون نبود این چند وقته

226

New member
دوستان جسارت نشه ولی لطفا وقتی اطلاعات کافی ندارین جواب ندین چون این بنده خداها رو حرف شماها میخوان کتاب بخرن
بعد توروخدا در نظر هم بگیرین که ماهایی که کنکور دادیم و این منبعو خوتدبم قطعا اطلاعاتمون بیشتر از شماست
اینو گفتم چون لحن اون دوست محترم یکم اذیتم کرد بنظر طلبکارانه میومد بهرحال اگرم من برداشت اشتباهی داشتم عذرمیخوام

- - - Updated - - -

شما درصداتون خوب بود؟پیداتون نبود این چند وقته

بله حق با شماست . قطعا اطلاعات شما دقیق تره . در پست بالا هم من عذر خواهی کردم .
البته کتابی که من عکسشو گذاشتم فکر نکنم بتونه موجب انحراف کسی بشه چون اون چاپ قدیمی هستشو و دیگه قطعا تو بازار نیست .
ولی بله لحن من زیاد قشنگ نبود:riz513:

226

New member
58 58 63 68 70 اون دوتا درس دیگه زیاد تعریفی نیست کمتر از 30 ان

تبریک من رو از همین حالا پذیرا باشید . به احتمال خیلی زیاد رتبه 1 تا 5 رو تو نانو کسب می کنید . منتظریم پس:rolleyessmileyanim:

tiamooo

New member
تبریک من رو از همین حالا پذیرا باشید . به احتمال خیلی زیاد رتبه 1 تا 5 رو تو نانو کسب می کنید . منتظریم پس:rolleyessmileyanim:

خیلی ممنون داداش ولی فک نکنم اون طور که شما میگی باشه بهتر از من خیلیا هستن من اگه
بتونم تبریز قبول شم شانس آوردم خدا کنه هرکی زحمت کشیده موفق باشه

226

New member
خیلی ممنون داداش ولی فک نکنم اون طور که شما میگی باشه بهتر از من خیلیا هستن من اگه
بتونم تبریز قبول شم شانس آوردم خدا کنه هرکی زحمت کشیده موفق باشه

والا من یکی از دوستام بود که 2 سال پیش علوم پزشکی تهران نانو قبول شده بود پرسیدم درصداش پایین تر از شما بود . به هر حال توکل به خدا . هر چی صلاحتونه

tiamooo

New member
والا من یکی از دوستام بود که 2 سال پیش علوم پزشکی تهران نانو قبول شده بود پرسیدم درصداش پایین تر از شما بود . به هر حال توکل به خدا . هر چی صلاحتونه

بله ما تلاشمونو کردیم حالا هرچی قسمت باشه
شما چطور زدین؟

بالا