226
New member
سلام بچه ها به نظر شما برای کنکور سال بعد منبع درس مقدمه ای بر نانوفناوری پزشکی همین کتاب امسال خواهد بود ؟ میخوام شروع کنم .همین کتاب رو بخونم ؟
بله . این کتاب سال هاست که تجدید چاپ میشه و کتاب دیگه ای در این زمینه نیست
سلام بچه ها به نظر شما برای کنکور سال بعد منبع درس مقدمه ای بر نانوفناوری پزشکی همین کتاب امسال خواهد بود ؟ میخوام شروع کنم .همین کتاب رو بخونم ؟
بله . این کتاب سال هاست که تجدید چاپ میشه و کتاب دیگه ای در این زمینه نیست
عزیز کتاب مقدمه ای بر نانوفناوری پزشکی رو از کجا تهیه کنم ؟ اگه ادرس دارین بگین برم دنبالش . ممنون
شریعتی داخل خیابان یخچال، روبه روی ایستگاه متروی قلهکدانشگاه ازاد علوم دارویی کجای تهران هست ؟ برای کتاب خریدن کدام بخش دانشگاه باید برم ؟
جهت اطلاع اون دوست گرامی که گفتند این کتاب تازه چاپ شده و چاپ اولشه !!
خیر دوست گرامی( اولین چاپ این کتاب برای زمستان سال 84 هست و تجدید چاپ شده)
اینم سندش:
مشاهده فایلپیوست 8124مشاهده فایلپیوست 8125
اووه پس اینطور . اشتباه از من بوده !! ممنون دوست گرامی . یعنی شما باید هر 3 این کتابها رو بخونید واسه ارشد بخونید ؟
از ظاهر کتابها معلومه که جالبند.
خواهش میکنم.
نه برا کنکور امسال فقط "نانوفناوری پزشکی" منبع بود ولی برا 95 معلوم نیست که غیر این کتاب باید کتابهای دیگه ای خونده بشن یا نه.
حدود یه هفته مونده تا اعلام نتایج
خدا کنه نتیجه زحمت هایی که کشیدیم ببینیم
58 58 63 68 70 اون دوتا درس دیگه زیاد تعریفی نیست کمتر از 30 اندرصداتون چند بوده شما?
دوستان جسارت نشه ولی لطفا وقتی اطلاعات کافی ندارین جواب ندین چون این بنده خداها رو حرف شماها میخوان کتاب بخرن
بعد توروخدا در نظر هم بگیرین که ماهایی که کنکور دادیم و این منبعو خوتدبم قطعا اطلاعاتمون بیشتر از شماست
اینو گفتم چون لحن اون دوست محترم یکم اذیتم کرد بنظر طلبکارانه میومد بهرحال اگرم من برداشت اشتباهی داشتم عذرمیخوام
- - - Updated - - -
شما درصداتون خوب بود؟پیداتون نبود این چند وقته
58 58 63 68 70 اون دوتا درس دیگه زیاد تعریفی نیست کمتر از 30 ان
تبریک من رو از همین حالا پذیرا باشید . به احتمال خیلی زیاد رتبه 1 تا 5 رو تو نانو کسب می کنید . منتظریم پس:rolleyessmileyanim:
خیلی ممنون داداش ولی فک نکنم اون طور که شما میگی باشه بهتر از من خیلیا هستن من اگه
بتونم تبریز قبول شم شانس آوردم خدا کنه هرکی زحمت کشیده موفق باشه
والا من یکی از دوستام بود که 2 سال پیش علوم پزشکی تهران نانو قبول شده بود پرسیدم درصداش پایین تر از شما بود . به هر حال توکل به خدا . هر چی صلاحتونه