...رو جا میندازه
- - - Updated - - -
خ ل ی ل ی
بچه ها یه سوالی
آ ی ک ی و ب ی فیزیزیولوژی میدونین جواب تشریحی داره یا نه.
واسه تست زدن فیزیولوژی چه کتابی را پیشنهاد میکنین؟
خیییلی ممنوونبله جواب تشریحی داره....
سلام دوست عزیز ببخشید مزاحمتون میشم.من داوطلب سال 95 هستم.کتاب زیستی که معرفی کردید منظورتون کتاب بنفش رنگیه که دکتر یوسفی و مریم خالصی با هم تالیف کردند؟من برا زيست مريم خالصي رو خوندم. تو آزمون هم 55 زدم.
نه دیگه با روش تراز امکان رتبه مشابه از بین میرهبچه ها معلوم نشد که رتبه ها چطور بوده؟؟یعنی بالاخره دونفر یه رتبه رو دارن یا ن؟؟
نه دیگه با روش تراز امکان رتبه مشابه از بین میره
بله مطمنم ک با روش تراز امکان رتبه مشابه وجود نداره...100% دروغکی گفتنشما مطمئنید؟؟تو همین تاپیک دوتا از بچه ها میگفتن رتبشون مشابهه
سلام دوست عزیز ببخشید مزاحمتون میشم.من داوطلب سال 95 هستم.کتاب زیستی که معرفی کردید منظورتون کتاب بنفش رنگیه که دکتر یوسفی و مریم خالصی با هم تالیف کردند؟
ممنون.ببخشید اگر اشکال نداره یک سوال دیگه هم میخواستم بپرسم.مطالعه این کتاب به تنهایی کافیه؟من از زیست شناسی هیچ پیش زمینه ای ندارم.ب نظر شما بدون و فقط مطالعه این کتاب جواب میگیرم؟سلام. بله، منظورم همون کتاب بنفش رنگه.
موفق باشید.
ممنون.ببخشید اگر اشکال نداره یک سوال دیگه هم میخواستم بپرسم.مطالعه این کتاب به تنهایی کافیه؟من از زیست شناسی هیچ پیش زمینه ای ندارم.ب نظر شما بدون و فقط مطالعه این کتاب جواب میگیرم؟
خیلی ممنون از راهنماییتون.لطف کردید.به نظر شما بدون اینکه ک ل ا س برم میتونم موفق شم؟من از بچه های سالای گذشته شنیدم مریم خالصی بشرط تسلط کاملا جواب میده و کتاب خوبیه البته خودم نخوندم
شما هم بدون پیش زمینه یکم سختتون میشه ولی اینجوری نیست که نتونید
خواهش میکنم. من هم از زیست هیچ پیش زمینه ای نداشتم.ممنون.ببخشید اگر اشکال نداره یک سوال دیگه هم میخواستم بپرسم.مطالعه این کتاب به تنهایی کافیه؟من از زیست شناسی هیچ پیش زمینه ای ندارم.ب نظر شما بدون و فقط مطالعه این کتاب جواب میگیرم؟
خیلی ممنون از راهنماییتون.لطف کردید.به نظر شما بدون اینکه ک ل ا س برم میتونم موفق شم؟
واقعا ممنون از راهنماییتون.خیلی لطف کردید!!خواهش میکنم. من هم از زیست هیچ پیش زمینه ای نداشتم.
به نظرم اگر تسلط کامل بر این کتاب داشته باشید، مطمئنا میتونید درصد بالایی رو کسب کنید، مثلا امسال، فک کنم فقط یکی از سوالا بود که تو کتاب خالصی نبود، اینم مطمئن نیستم.