آدمین وبقیه ی اعضای بیوتک

zanbagh

New member
این انتقادواین قسمت نوشتم چون شخص مختل گرمتاسفانه عضواین انجمنه؛آدمین جان میشه یخورده بیشترنظارت کنیدبخصوص درموردتایپیکای درسی؛تواین انجمن من یکی جرأت ندارم مطلب بذارم چون منجربه تمسخربعضیاقرارمیگیره ک خودشون هیچ پست مفیدی تاحالانداشته چون مسخره کردن ک باعث دودستگی بچه های این انجمن شده؛میشه ی هشدارب اینجوراعضایی بدین؛من شوقو ذوقم واسه این انجمن کم شده بخاطر..بچه های بیوتک بهترنیس باهم واسه پیشبردهدفمون همکاری کنیم؟بلور؛بیوتک25و91؛مهدیه؛بریاناجان وارغوان عزیزو...راستی ارغوان خوش اومدی...

بیوتک91

New member
سلام مهربون.من هم با پیشنهاد شما کاملا موافق هستم. راستی بچه ها یه پیشنهاد خیلی خوب دارم بیاییم به حرفای دیگران اصلا توجه نکنیم حتی اگه مطلب تکراری رو از همدیگه می پرسیم و مورد تمسخر واقع میشیم راه خودمون رو ادامه بدیم( این مورد یکبار برای خود من هم در این انجمن پیش اومد و من رو ناراحت کرد).
به نظر من این انجمن ساخته شده تا ما بتونیم ازش مطالب مفید رو یاد بگیریم حالا اگه شده 10نفر هم اون سوال رو به طرق مختلف بپرسن نباید که برخورد منفی بشه و بعضی ها هم بیان حرفای ناراحت کننده به آدم بگن.
بچه مهم قبولی ماست فقط قبولی در دانشگاههای تیپ1 علوم پزشکی.
امیدوارم همه ما در راستای رسیدن به هدفمون کاملا راسخ و موفق باشیم.
بچه ها به امید روزی که ما هم پشت صندلی کلاس ارشد بیوتکنولوژی پزشکی بشینیم.الهی آمین

admin

Active member
پرسنل مدیریت
اگر شخصی اخلال ایجاد می کنه نام کاربریشو بهمراه مدرک و سند برام بفرستید
در مورد سوالات تکراری هیچ وقت به کسی نگید سوالش تکراری هست توی ذوقش نزنید راهنماییش کنید که کجا بره جوابهای قبلی رو بخونه که بهترین راه گذاشتن یه لینک ساده از سوال قبلی هست
در مورد اینکه شما مطلب علمی میذارین و بعضی افراد ممکنه مسخره کنند شما مشکلی ندارین اونها مشکل دارند که هی میرند مطالب شما رو می خونند.... خوب اگه بدشون میاد نخونند!
من هر وقت یک مطلب جدیدی رو یاد میگیرم کلی ذوق می کنم حتی اگر بقیه بگند مطلب پیش پا افتاده ای بوده.
پیروز باشید

mortaza

New member
در بيابان گر به شوق كعبه خواهي زد قدم سرزنش ها گر كند خار مغيلان غم مخور

Briana

New member
:smiliess (4):اگر همیشه یادمون باشه "چیزی را که برای خودمان نمی پسندیم،برای دیگران هم نپسندیم" این مسائل و درگیری ها و... پیش نمیاد.بعضی وقتها باید افراد را با روش خودشون متوجه اشتباهاتشون کرد!:21::motat:

Briana

New member
بله واقعا که............................................................................................................................

بالا