آخ گفتی چایی آخ گفتی

am-ml

New member

دوستی با بعضی آدم ها مثل نوشیدن چای کیسه‌ایست. هول هولکی و دم دستی. این دوستی‌ها برای رفع تکلیف خوبند. اما خستگی‌ات را رفع نمی‌کنند. این چای خوردن‌ها دل آدم را باز نمی‌کند. خاطره نمی‌شود. فقط از سر اجبار می‌خوریشان که چای خورده باشی به بعدش هم فکر نمی‌کنی.
دوستی با بعضی آدمها مثل خوردن چای خارجی است. پر از رنگ و بو. این دوستی‌ها جان می‌دهد برای مهمان‌بازی برای تعریف کردن لطیفه‌های خنده‌دار. برای فرستادن اس ام اس‌های صد تا یک غاز. برای خاطره‌های دمِ دستی. اولش هم حس خوبی به تو می‌دهند. این چای زود دم خارجی را می‌ریزی در فنجان بزرگ. می‌نشینی با شکلات فندقی می‌خوری و فکر می‌کنی خوشحال‌ترین آدم روی زمینی. فقط نمی‌دانی چرا باقی چای که مانده در فنجان بعد از یکی دو ساعت می‌شود رنگ قیر. یک مایع سیاه و بد بو که چنان به دیواره فنجان رنگ می‌دهد که انگار در آن مرکب چین ریخته بودی نه چای.
امااااااااااااااااااااااااااااااااااا
.
.
.
.
>> دوستی با بعضی آدم‌ها مثل نوشیدن چای سرگل لاهیجان است. باید نرم دم بکشد. باید انتظارش را بکشی. باید برای عطر و رنگش منتظر بمانی. باید صبر کنی. آرام باشی و مقدماتش را فراهم کنی. باید آن را بریزی در یک استکان کوچک کمر باریک. خوب نگاهش کنی. عطر ملایمش را احساس کنی و آهسته، جرعه جرعه بنوشی‌اش و زندگی کنی

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: waria

Taraa

Well-known member
حالا که بحث بحث دوستیه .... منم یه سوال بپرسم
این سوال
چن روزبدجوری ذهنمو مشغول کرده بود ، البته فکر کنم خودم به جوابش رسیدم ، ولی دوس دارم نظر شماها رو هم بدونم

این دوستیای اینترنتی ، این گپ زدنا ، این صمیمی شدنا از نظر خدا ایراد نداره؟

حدودش کجاس؟

Persian-Masoud

New member
حالا که بحث بحث دوستیه .... منم یه سوال بپرسم
این سوال
چن روزبدجوری ذهنمو مشغول کرده بود ، البته فکر کنم خودم به جوابش رسیدم ، ولی دوس دارم نظر شماها رو هم بدونم

این دوستیای اینترنتی ، این گپ زدنا ، این صمیمی شدنا از نظر خدا ایراد نداره؟

حدودش کجاس؟

نه ایراد نداره چون اونوختا اینترنت نبود! :25r30wi:
شوخیدم.
بستگی داره هدفت چی باشه! یکی مثل من هدفش اینه یه چیزی از بقیه یاد بگیره یه چیزی یاد بده یه درد دلی بکنه اینجا و مشکلشو حل کنه یا سنگ صبور یکی دیگه باشه! فکر نکنم اینجا کسی نیت بدی داشته باشه!

Taraa

Well-known member
از بابت نیت خوب که آره منم خیالم راحته .... اینجا همه هم تحصیل کرده ان و هم فهمیده .... اونایی که دنبال نیتای بد هستن معمولا توی این سایتای علمی نمیان .... انقده جا هست برای اون نیتا ، هر چند که استثنائایی هم پیدا میشن ( چن وقت پیش یکی از بچه های همین سایت به قصد دوستی شروع به فرستادن پیام خصوصی کرد وقتی دید من اهلش نیستم شروع کرد به توهین کردن که فکر نمیکردم مث یه دختر دبیرستانی باشی که دوستی دختر و پسر برات تعریف نشده باشه، یه جوری حرف میزد که انگار همه کسایی که تحصیلات دانشگاهی دارن باید آدمای ناپاکی باشن)
من منظورم موارد اینجوری نیست ، اینا تکلیفشون روشنه

اما ....

آخرین ویرایش:

mino90

New member
اگه از این چاییهای لاهیجان دیدین به من هم خبربدین که بدجوری نایاب شده............

am-ml

New member
نایاب که واسه یه لحظشه
همه ادعا دارن که تو رو واسه خودت میخوان و از این چرت و پرتا . ولی کافیه یه چیزی ازت بخوان و تو بگی نه اون وقته که تازه روی اصلیشون ظاهر میشه . بارها واسه خودم اتفاق افتاده
خوب وقتی میشه تشخیص داد چایی خوب رو از بد،چرا بریم سراغ بده،واقعیت اینه که شاید گاهی ما اونقدر تاب صبر کردن برای رنگ و بوی چای لاهیجان رو نداریم و دنبال عطر و رنگ همون خارجیه هستیم .

آخرین ویرایش:

am-ml

New member
از بابت نیت خوب که آره منم خیالم راحته .... اینجا همه هم تحصیل کرده ان و هم فهمیده .... اونایی که دنبال نیتای بد هستن معمولا توی این سایتای علمی نمیان .... انقده جا هست برای اون نیتا ، هر چند که استثنائایی هم پیدا میشن ( چن وقت پیش یکی از بچه های همین سایت به قصد دوستی شروع به فرستادن پیام خصوصی کرد وقتی دید من اهلش نیستم شروع کرد به توهین کردن که فکر نمیکردم مث یه دختر دبیرستانی باشی که دوستی دختر و پسر برات تعریف نشده باشه، یه جوری حرف میزد که انگار همه کسایی که تحصیلات دانشگاهی دارن باید آدمای ناپاکی باشن)
من منظورم موارد اینجوری نیست ، اینا تکلیفشون روشنه

اما ....

به نظر من دوستی فقط بین دو آقا و یا دو خانم معنی داره ولی مرد و زن بودن به جنسیت نیست...........
اگر چه بسیار سخته از قید جنسیت رها شدن ،خصوصا تو سن و سال جوونی..............
فکر میکنم تو روابط طولانی مدت و عمیق نمیشه جنسیت رو حذف کرد،بالاخره مرد و زن از نظر فیزیولوژیک تفاوت هایی دارن که حتی بر رفتارشون هم موثره............
نتیجه میگیرم که نمیشه با جنس مخالف دوست بود ولی میشه رابطه سالم داشت ...........چطوری و در چه قالبی رو هر کسی خودش باید پیدا کنه؟ولی برای روابط عمیق و نزدیک به نظر من مطمئن ترین و بهترین راه ازدواجه.

Taraa

Well-known member
به نظر من دوستی فقط بین دو آقا و یا دو خانم معنی داره ولی مرد و زن بودن به جنسیت نیست...........
اگر چه بسیار سخته از قید جنسیت رها شدن ،خصوصا تو سن و سال جوونی..............
فکر میکنم تو روابط طولانی مدت و عمیق نمیشه جنسیت رو حذف کرد،بالاخره مرد و زن از نظر فیزیولوژیک تفاوت هایی دارن که حتی بر رفتارشون هم موثره............
نتیجه میگیرم که نمیشه با جنس مخالف دوست بود ولی میشه رابطه سالم داشت ...........چطوری و در چه قالبی رو هر کسی خودش باید پیدا کنه؟ولی برای روابط عمیق و نزدیک به نظر من مطمئن ترین و بهترین راه ازدواجه.

مرد و زن بودن به جنسیت نیست یعنی چی؟

am-ml

New member
مرد و زن بودن به جنسیت نیست یعنی چی؟
واضحه،یعنی رفتار شما هست که تعیین میکنه چقدر زن بودنتون دیده بشه،حتما این جمله رو در مورد بعضی زنا شنیدین که میگن: یه پا مرده .
قبلا از این جمله بدم میومد ولی الان میدونم بهترین تحسین برای زنیه که سعی میکنه قبل از اینکه جنسیتش دیده بشه،شخصیتش رو ببینن.

mikhak s

New member
واضحه،یعنی رفتار شما هست که تعیین میکنه چقدر زن بودنتون دیده بشه،حتما این جمله رو در مورد بعضی زنا شنیدین که میگن: یه پا مرده .
قبلا از این جمله بدم میومد ولی الان میدونم بهترین تحسین برای زنیه که سعی میکنه قبل از اینکه جنسیتش دیده بشه،شخصیتش رو ببینن.

بهترين تحسين؟شخصيتشو ببينن؟ با اين جمله؟ يعني اگه بگن يه پا مرده درست ميشه؟ شخصيتش بيسته؟:14:

Taraa

Well-known member
اتفاقا من دقیقا از همون دخترام .... هر چند که بنظرم اشتباس و مرد باید در نهایت مردانگی و زن در نهایت زنانگی باشه ولی یکی مثل من به واسطه محیطی که توش بزرگ شده اجبارا اینجوری از آب دراومده
اگه اینجوری که شما میگی درست بود خدا برای روابط دختر و پسر یه تبصره ای میذاشت که مثلا اگه دخترا مردونه رفتار کنن اشکال نداره که رابطه برقرار شه
هر چقدر هم که یه دختر مردونه رفتار کنه بازم یه سری جذابیتا هست که نمیشه زیر رفتار مردونه پوشوندش

آخرین ویرایش:

am-ml

New member
بهترين تحسين؟شخصيتشو ببينن؟ با اين جمله؟ يعني اگه بگن يه پا مرده درست ميشه؟ شخصيتش بيسته؟:14:
منم اولش فکر میکردم مگه مردا چه گلی به سر جامعه زدن که وقتی میخوان ما رو تحسین کنن ،این جمله رو بهمون میگن ،گفتم که میشنیدم بدم میومد. ولی وقتی خودم باهاش برخورد داشتم مفهومش رو درک کردم،توضیحش سخته ولی همینقد بگم در واقع این جمله مفهومش اینه: زنیه که به مردا اجازه نمیده زن (بعنوان یک جنس و کالا ) ببیننش.

آخرین ویرایش:

am-ml

New member
اتفاقا من دقیقا از همون دخترام .... هر چند که بنظرم اشتباس و مرد باید در نهایت مردانگی و زن در نهایت زنانگی باشه ولی یکی مثل من به واسطه محیطی که توش بزرگ شده اجبارا اینجوری از آب دراومده
اگه اینجوری که شما میگی درست بود خدا برای روابط دختر و پسر یه تبصره ای میذاشت که مثلا اگه دخترا مردونه رفتار کنن اشکال نداره که رابطه برقرار شه
هر چقدر هم که یه دختر مردونه رفتار کنه بازم یه سری جذابیتا هست که نمیشه زیر رفتار مردونه پوشوندش
کاملا با نظرت موافقم ،نمیشه پوشوندش و منم گفتم رابطه سالم نه رابطه دوستانه،رابطه دوستانه دختر و پسر به نظر من سالم نمیمونه ،بعلت همون تفاوت هایی که میفرمایین .
رابطه سالم رو میشه داشت .ولی این روابط کوتاه هستن نه از نظر زمانی از نظر عمقی ،شما میتونید سی سال با یه مرد همکار باشین هر روز بهش سلام کنید احوالش رو در حد ضرورت بپرسی و سالم باشین ولی به شرطی که حدو حدود رعایت بشه.

بالا