واقعآ
همچین چیزی ممکنه؟
من میخوام آزمایش کنم
دمای آب لیوان باید نزدیک ب صفر باشه درسته؟
ولی فک نکنم به این زودی یخ بزنه. . . ..!!!!!!!!!
آقا یک حرکت دیگه من تجربه شو دارم پیشنهاد می کنم شما هم امتحان کنید:
رفتیم آب معدنی گرفتیم، موفعی که دربشو باز کردیم مث بقیه ی آب معدنی های دیگه بود، موقعی که می ریختم توی لیوان، در حین ریختن، یخ می زد!!t0837h0nn8zfqu8ult
یعنی تا موقعی که تو قوطی بود، مایع بود، موقع ریختن تو لیوان بصورت یخ زده تبدیل می شد، ! فرض کن یک لیوان یخ! :33:
بعد مکافاتی بود، تا این رو بخوریم!
واما دوستان اینم هم جادو نیست ، بخاطر همون بحث فشار و دما است، وقتوی توی قوطی بوده به دمای انجماد رسیده ولی به دلیل محدودیت فشار نمی تونسته بزرگتر بشه و بعد یخ بزنه ، وقتی میاد بیرون ، در حین ریخته شدن توی لیوان یخ میزنه!
(می تونید یک آبمعدنی بزرگ درب بسته رو توی فریزر قوی و یا به مدت زیاد بذارید، بعد امتحان کنید)
منظورتون این که موقعی که توی بطریه یخ نزده میریزی تو لیوان یخ میزنه:5: چه جالب این راحته میشه امتحانش کرد..........بچه ها ادامه بدین یه چیزی کشف میکنیما!!!!!
آره
داخل بطری یکو نیم لیتری، کاملا مایع بود،
وقتی داشتی می ریختی داخل لیوان در بین لیوان و بطری شبیه یک مایع غلیظ، در حد قیر سفت، و داخل لیوان بعد 3-4 ثانیه، سفت می شد، در حد مثلا بستنی یخی سفت بود.
میگم اینحرفا رو ولش چقد پیر شدی؟ نه؟>
ای بابا!
رنگ سفیدی موی سر که دلیل پیری نمیشه!
مهم دله که جوون باشه، که دل ما هست!
:smiliess (4):مایع داخل لیوان مثلا چی باشه که بالای صفر درجه بشه؟؟؟؟ واقعا به این سرعت یخ میزنه!!! چقدر جالب منم دوست دارم امتحان کنم
آقا یک حرکت دیگه من تجربه شو دارم پیشنهاد می کنم شما هم امتحان کنید:
رفتیم آب معدنی گرفتیم، موفعی که دربشو باز کردیم مث بقیه ی آب معدنی های دیگه بود، موقعی که می ریختم توی لیوان، در حین ریختن، یخ می زد!!t0837h0nn8zfqu8ult
یعنی تا موقعی که تو قوطی بود، مایع بود، موقع ریختن تو لیوان بصورت یخ زده تبدیل می شد، ! فرض کن یک لیوان یخ! :33:
بعد مکافاتی بود، تا این رو بخوریم!
واما دوستان اینم هم جادو نیست ، بخاطر همون بحث فشار و دما است، وقتوی توی قوطی بوده به دمای انجماد رسیده ولی به دلیل محدودیت فشار نمی تونسته بزرگتر بشه و بعد یخ بزنه ، وقتی میاد بیرون ، در حین ریخته شدن توی لیوان یخ میزنه!
(می تونید یک آبمعدنی بزرگ درب بسته رو توی فریزر قوی و یا به مدت زیاد بذارید، بعد امتحان کنید)