» آزمايش شگفت انگيز با يخ

!SeCreT!

New member
چون نقطه انجماد مايع درون ليوان بالاتر از صفر است،‌ وقتي يخ را كه دماي آن صفر يا زير صفر است را به آن نزديك مي كنيم،‌ به سرعت منجمد مي شود.

TUMS

Well-known member
واقعآ
همچین چیزی ممکنه؟
من میخوام آزمایش کنم
دمای آب لیوان باید نزدیک ب صفر باشه درسته؟
ولی فک نکنم به این زودی یخ بزنه. . . ..!!!!!!!!!

!SeCreT!

New member
واقعآ
همچین چیزی ممکنه؟
من میخوام آزمایش کنم
دمای آب لیوان باید نزدیک ب صفر باشه درسته؟
ولی فک نکنم به این زودی یخ بزنه. . . ..!!!!!!!!!

مایع توی لیوان نباید آب باشه چون دمای انجماد آب صفره که یخم صفره باهم هم دما میشن یخ آب میشه!

باید یه ناخالصی بهش اضافه کرد...

آب از 0 تا 4 درجه خیلی شگفت انگیزه!

leyla-h

New member
:smiliess (4):مایع داخل لیوان مثلا چی باشه که بالای صفر درجه بشه؟؟؟؟ واقعا به این سرعت یخ میزنه!!! چقدر جالب منم دوست دارم امتحان کنم

mj1919

New member
آقا یک حرکت دیگه من تجربه شو دارم پیشنهاد می کنم شما هم امتحان کنید:
رفتیم آب معدنی گرفتیم، موفعی که دربشو باز کردیم مث بقیه ی آب معدنی های دیگه بود، موقعی که می ریختم توی لیوان، در حین ریختن، یخ می زد!! :eek:t0837h0nn8zfqu8ult
یعنی تا موقعی که تو قوطی بود، مایع بود، موقع ریختن تو لیوان بصورت یخ زده تبدیل می شد، ! فرض کن یک لیوان یخ! :33:
بعد مکافاتی بود، تا این رو بخوریم!

واما دوستان اینم هم جادو نیست ، بخاطر همون بحث فشار و دما است، وقتوی توی قوطی بوده به دمای انجماد رسیده ولی به دلیل محدودیت فشار نمی تونسته بزرگتر بشه و بعد یخ بزنه ، وقتی میاد بیرون ، در حین ریخته شدن توی لیوان یخ میزنه!
(می تونید یک آبمعدنی بزرگ درب بسته رو توی فریزر قوی و یا به مدت زیاد بذارید، بعد امتحان کنید)

leyla-h

New member
رفتیم آب معدنی گرفتیم، موفعی که دربشو باز کردیم مث بقیه ی آب معدنی های دیگه بود، موقعی که می ریختم توی لیوان، در حین ریختن، یخ می زد!! :eek:t0837h0nn8zfqu8ult
یعنی تا موقعی که تو قوطی بود، مایع بود، موقع ریختن تو لیوان بصورت یخ زده تبدیل می شد، ! فرض کن یک لیوان یخ! :33:

واما دوستان اینم هم جادو نیست ، بخاطر همون بحث فشار و دما است، وقتوی توی قوطی بوده به دمای انجماد رسیده ولی به دلیل محدودیت فشار نمی تونسته بزرگتر بشه و بعد یخ بزنه ، وقتی میاد بیرون ، در حین ریخته شدن توی لیوان یخ میزنه!
(می تونید یک آبمعدنی بزرگ درب بسته رو توی فریزر قوی و یا به مدت زیاد بذارید، بعد امتحان کنید)

منظورتون این که موقعی که توی بطریه یخ نزده میریزی تو لیوان یخ میزنه:5: شما یخچال خیلی قوی دارین!!!!چه جالب این راحته سعی میکنیم امتحانش کنیم..........بچه ها ادامه بدین یه چیزی کشف میکنیما!!!!!

mj1919

New member
منظورتون این که موقعی که توی بطریه یخ نزده میریزی تو لیوان یخ میزنه:5: چه جالب این راحته میشه امتحانش کرد..........بچه ها ادامه بدین یه چیزی کشف میکنیما!!!!!

آره

داخل بطری یکو نیم لیتری، کاملا مایع بود،
وقتی داشتی می ریختی داخل لیوان در بین لیوان و بطری شبیه یک مایع غلیظ، در حد قیر سفت، و داخل لیوان بعد 3-4 ثانیه، سفت می شد، در حد مثلا بستنی یخی سفت بود.

majid45

New member
آره

داخل بطری یکو نیم لیتری، کاملا مایع بود،
وقتی داشتی می ریختی داخل لیوان در بین لیوان و بطری شبیه یک مایع غلیظ، در حد قیر سفت، و داخل لیوان بعد 3-4 ثانیه، سفت می شد، در حد مثلا بستنی یخی سفت بود.

میگم اینحرفا رو ولش چقد پیر شدی؟ نه؟>

majid45

New member
ای بابا!
رنگ سفیدی موی سر که دلیل پیری نمیشه!

مهم دله که جوون باشه، که دل ما هست!

موافقم همینجوره که شما میگین. سفیدی مو نشان از بزرگی داارن مانند کوههایی که سرشان همیشه از بزرگیشان سفید است

!SeCreT!

New member
:smiliess (4):مایع داخل لیوان مثلا چی باشه که بالای صفر درجه بشه؟؟؟؟ واقعا به این سرعت یخ میزنه!!! چقدر جالب منم دوست دارم امتحان کنم

مایع دارای ناخالصی...الان متاسفانه یادم نیست اما در اولین فرصت میگم

دقیقآ خود من هم این تجربه رو داشتم بخاطر هم دما شدن با محیطه !
یعنی از بس فیزیک و ترمودینامیک پاس گردم پیر شدم...

بالا