نوتر
پسندها
1,336

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• فقط منابعی که گفتی گاهی از یک درس چندتاست و در ضمن این ها برای ما که تهران نیستیم از کجا میشه خرید مرسی جدن
    راستی نوتر مرسی با دیدن کتاب کراوس ی که دارمتو عکسات مطمن شدم خوبه مرسی استاد کراوس انیشتن نیوتن:thanks:
    وای کسی که از صبح تا شب سرش تونت وکراوس باشه همینه سلیقش دیگه / در ضمن حافظ بین المللی تو هم برو همون پی سی تو بساب بیخیال اتم بشو تغذیه رو چه به این حرفا
    خداییش این عکسو از کجا آوردی

ههههه آخه کی گفته این مد روزه :25r30wi:
    سلام
    کسی که بعد از یه سال فارغ التحصیلی رفته طرح

و تا 94 هم طرحش ادامه داره
    میتونه ارشد 93 شرکت کنه؟؟////

اگه جواب منفیه پس منظوره این بخشنامه چیه؟؟؟

داوطلبان رشته پیراپزشکی مشمول طرح نیروی انسانی که حداکثر بیش از یکسال از زمان فارغ التحصیلی انها به هنگام ثبت نام در ازمون ارشد نگذشته باشد،میتوانند صرفا یک بار در ازمون مربوطه شرکت نمایند

این پسره هم 3 ماه پیش طرحش شروع شده
    :25r30wi::25r30wi::25r30wi:

خیلی باحال بود :thumbsupsmileyanim:
    وقتی خدا مشکلات تو رو حل می کنه تو به توانایی های او ایمان داری.
    وقتی خدا مشکلاتت رو حل نمی کنه او به توانایی های تو ایمان داره.
    همچن مداااااایی دارم ماااا... :dadad4:
    بله ... :1dco2x0p1lilzhfpg1t
    راستی نوتر این عکس جغد خیلی ادمو یاد شبایی که تا دیر وقت بیداری میندازت
    نظرت در مورد عکست چیه / شعر بلد نیستی بگی خوب اینکه ناراحتینداره بجای کراوسحافظ بخون تو کاری درسی نداری یه سر نتو با وجودت مشعشع میکنی ها
    هزار دشمن ار میکنند قصد هلاک / گرم تو دوستی ندارم از دشمنان باک البته شاعر از افعال معکوس استفاده کرده اینم عسکت قبل دکترا و بعدش
    سلام .......... ممنونم .... چه تصویر زیبایی از من پیدا کرده بودین!!!:25r30wi:خودم ندیده بودم!!!

میگم پس از همین غذاها می خوری که مخت اینجوری کار میکنه!!!!!!!!!:riz481:
    سلام خوبی.برا من کل ایران وهر قومش مث شهر خودم وهمشریام می مونن.از کسایی که باعث ناراحتی هر ایرانی هرجای ایران شدن متنفرم.
    شما درس میگی آرامش بهترین چیزه الان.شمام موفق باشی دوست عزیز
    :25r30wi::25r30]خخخ نیمرو با لوبیا خوشمزه بود فردا هم درست کن نوتر کچلووووووو
    این کارا چیه می کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:25r30wi:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا