نوتر
پسندها
1,336

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• لایک از دو تا متخصص کامپسوتر از نوع فیس بوکی پرسیدم میگن هرکسو دوستت باید لایک کنی ما که نفهمیدیم منظورت چیه یه جوری در حد زیر دیپلم بگو شاید اونم شاید لایک کردم
    واقعن که شما پسرا مخصوصن درس خوناتون چیا میخورین تخم مرغ با رب وای چشات کوررنگ شده رب قرمزه صفحه من قهوه ای گفتم نظر بده ندادی مگه کشوره که پرچم داره خوب البته اسم که مشخص باشه همه میشناسنت دیگه پرچم نمیخاد/ درسته من تغذیه شرکت کردم اما رو مامایی غیرت دارم ها بابا شمام با این رشته بی منبعتون چش دنیارو دراوردیم خداییش حالا حساس نشی باز ما یه گلی بو کردیم
    نوتر دلت بسوزه برو صفحمو ببین یاد بگیر این لایک چی بود خوردنی بود
    تار عنکبوت از صفحت اویزونه داداش اواتارتم که عوض نمیکنی
    سلام خوووووووووووووووووبی والا از این صفحه بی رنگ و رو ی تو بهتره ملت دلشونشاد میشه متنوعه یه سوال این لایک چیه خوردنیه یا پوشیدنیه هااااااااااااااااااااااا
    سلام دوستان عزیزم هر خوبی بدی دیدین از من حلال کنید من دیگه نمیام اینجا امیدوارم کسی از دست من ناراحت و دلخور نباشه ببخشید اگه با بعضی حرفام ناراحتتون کردم همگی موفق باشین.خدانگهدار
    در تمام ساعات شبانه روز حسی که من به تو دارم اینه :eek:t0837h0nn8zfqu8ult
    مرض داری هی میای رو صورت پسر من نقاشی میکشی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek:t0837h0nn8zfqu8ult
    میبینم که سلطان جونت دو پا داشت دو پا دیگه هم غرض کرد رفت ها چی شد ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    میگم نوتر عمو جغد شاخدارم بهت میاد چون عاقلی درس خونی
    مامانم گفته با معتادها صحبت نکنم مخصوصن با ریتالینی ها داشتم تصویر صفحه اولمو درست میکردم درستم نشد الان با یه بار شد از لب تابم دور بودم 2 هفته عقده ای شده بودم
    وای نوتر تو که باز اینجایی میگم میو میو عوض میشه هم خوب بود
    گنجیشگ لالا نوتر لالا خابیده لالا لالا لالا این بیت تلمیح داره گنجشگ منم بابا م بابا برقیه جدن چی خوردی ریتالین که بیداری منم جغد شدم یادم باشه اواتارمو عوض کنم
    سلام..قبول باشه ایشالله...ممنونم:rose:
    الن این پستی که گذاشتی چه ربطی به نظرات شرکت کنندگان در ازمون ارشد داره خو کم منو حرص بده :image170:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا