نوتر
پسندها
1,336

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• تار عنکبوت از صفحت اویزونه داداش اواتارتم که عوض نمیکنی
    سلام خوووووووووووووووووبی والا از این صفحه بی رنگ و رو ی تو بهتره ملت دلشونشاد میشه متنوعه یه سوال این لایک چیه خوردنیه یا پوشیدنیه هااااااااااااااااااااااا
    سلام دوستان عزیزم هر خوبی بدی دیدین از من حلال کنید من دیگه نمیام اینجا امیدوارم کسی از دست من ناراحت و دلخور نباشه ببخشید اگه با بعضی حرفام ناراحتتون کردم همگی موفق باشین.خدانگهدار
    در تمام ساعات شبانه روز حسی که من به تو دارم اینه :eek:t0837h0nn8zfqu8ult
    مرض داری هی میای رو صورت پسر من نقاشی میکشی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek:t0837h0nn8zfqu8ult
    میبینم که سلطان جونت دو پا داشت دو پا دیگه هم غرض کرد رفت ها چی شد ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    میگم نوتر عمو جغد شاخدارم بهت میاد چون عاقلی درس خونی
    مامانم گفته با معتادها صحبت نکنم مخصوصن با ریتالینی ها داشتم تصویر صفحه اولمو درست میکردم درستم نشد الان با یه بار شد از لب تابم دور بودم 2 هفته عقده ای شده بودم
    وای نوتر تو که باز اینجایی میگم میو میو عوض میشه هم خوب بود
    گنجیشگ لالا نوتر لالا خابیده لالا لالا لالا این بیت تلمیح داره گنجشگ منم بابا م بابا برقیه جدن چی خوردی ریتالین که بیداری منم جغد شدم یادم باشه اواتارمو عوض کنم
    سلام..قبول باشه ایشالله...ممنونم:rose:
    الن این پستی که گذاشتی چه ربطی به نظرات شرکت کنندگان در ازمون ارشد داره خو کم منو حرص بده :image170:
    ای خدا چرا اینقده تو خنگی :sdasdasd: حیفه اون مدرک ارشدی که به تو دادن روزانه ها رو همون طوری که بت گفتم زدم بین الملل هم که یه قسمت جداگانه بود زدم امروز دوباره ز زدم خ ل ی ل ی گفت با احتمال 70 درصد به بالا بین الملل واسم میگیره ملت روانی ان بخدا :mad_majidonline:
    سلام خوبی من نمیدونستم امیدوارم موفق باشی هرچه بامت بیش برفت بیشتر هر تلاشی بی فایده نیست
    نه مثل اینکه کلا متوجه نیستی چی میگم
    میگم نمیشه بین الملل ها رو قبل از روزانه زد 2 تا جدول جدا بود امکانش نیست بین روزانه ها بین المل رو بزنی
    تو که خنگ نبودی
    سلام عليكم و رحمه الله و بركاته
    ممنون ,مم خوبم خدا را شكر ,شوما جطوري?!

نه من سرم همينجاست ,هم همه جا ,من در جريانم ,هستمه كه ??!! شوما نيستي ??!!البته شماهم هستي ,ولي در بخش هاي ديكر ,هههههههه
    ماييمو يه انجمن و يه بخش سركرمي ,كه شما اون بخشو طلاق دادي ,هههههههه
    ولي خودمونيما ,اين دوستتون ,فيزيست ,كلا نيستش ,فكر كنم خودكشي كرده باشه ,يه سراغي ازش بكيرين ,
    هههههههههه
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا