reza.n 2013-04-17 کنکور که دیگه اخراشه دیگه.تحمل کن این یه مدتو.درست میشه.برو دم خواجو بشین کنار آب یه کم قدم بزن روحیت عوض شه.من هفته ای یه بار میرم.خیلی خوبه ها جانم
کنکور که دیگه اخراشه دیگه.تحمل کن این یه مدتو.درست میشه.برو دم خواجو بشین کنار آب یه کم قدم بزن روحیت عوض شه.من هفته ای یه بار میرم.خیلی خوبه ها جانم
reza.n 2013-04-17 منم خوبم.شکر.فقط روزگار میگذرونی که بگذره؟چرا اینطوری اخه جانم.خوب بگذرونش.:riz304:ناخوشی؟
parnia 2013-04-16 زهرا.....خو داری عکس اون رولت خوشمزه رو میذاری فکر منه کنکوری نیستی که گشنه از سر کتاب پا میشم میام انجمن......:65d6a5d6s: خو چرا با احساسات من بازی میکنی......:black_eyed:
زهرا.....خو داری عکس اون رولت خوشمزه رو میذاری فکر منه کنکوری نیستی که گشنه از سر کتاب پا میشم میام انجمن......:65d6a5d6s: خو چرا با احساسات من بازی میکنی......:black_eyed:
am-ml 2013-04-15 سلام زهرا جون برو به قسمت پایین صفحه و استایل علوم پزشکی 92 رو انتخاب کن ... درست میشه.
S S setayesh71 2013-04-14 زهرا جون صندوقت پر بود . خیلی خوشحال شدم باهات حرف زدم . ممنون که سراغمو گرفتی . شبت خوش عزیزم:heart::rose::rose:
زهرا جون صندوقت پر بود . خیلی خوشحال شدم باهات حرف زدم . ممنون که سراغمو گرفتی . شبت خوش عزیزم:heart::rose::rose:
دریا... 2013-04-12 سلام دوست نازنینم... سال نو مبارک... دلم براتون تنگ شده بود... امیدوارم که همیشه موفق باشی دوست خوبم... آخر هفته که برسد مي روم دريا هر چه آرزو دارم مي دهم به آب ديگر طاقت باريدن دلم را ندارم بگذار دريا طوفاني شود
سلام دوست نازنینم... سال نو مبارک... دلم براتون تنگ شده بود... امیدوارم که همیشه موفق باشی دوست خوبم... آخر هفته که برسد مي روم دريا هر چه آرزو دارم مي دهم به آب ديگر طاقت باريدن دلم را ندارم بگذار دريا طوفاني شود