mohana 2013-04-16 بعد ما میگیم پسرا اعتماد ب نفسشون بالاس بگین نه:25r30wi: باشه....دیگه نمیخندم ببینین ابناهاش :smiliess (6): . . . . . . .:25r30wi:
بعد ما میگیم پسرا اعتماد ب نفسشون بالاس بگین نه:25r30wi: باشه....دیگه نمیخندم ببینین ابناهاش :smiliess (6): . . . . . . .:25r30wi:
bacillus.bs 2013-04-16 مرسي خوبم هي بد نيست ،يكم قاطي پاطي شده :wacsmiley:،حجم نكات رفته بالا ،هر چي ميخونم انگار نه انگار:shocked: اين ماه اخر خيلي سخت ميگذره:smilies-azardl (181:1dco2x0p1lilzhfpg1t
مرسي خوبم هي بد نيست ،يكم قاطي پاطي شده :wacsmiley:،حجم نكات رفته بالا ،هر چي ميخونم انگار نه انگار:shocked: اين ماه اخر خيلي سخت ميگذره:smilies-azardl (181:1dco2x0p1lilzhfpg1t
mohana 2013-04-16 باشه آقا رضا داداش قبول شما حرفه ای نیستین دوربینتون حرفه ایه:smiliess (3): :25r30wiتحت تاثیر پیام قبلی)
باشه آقا رضا داداش قبول شما حرفه ای نیستین دوربینتون حرفه ایه:smiliess (3): :25r30wiتحت تاثیر پیام قبلی)
mohana 2013-04-16 آقا رضا؟؟؟؟h34r-smiley: دوست دانشگاهیم وضعیت عکاسی شما رو از کجا میدونه؟:25r30wi: منظورم درمورد جواهر ده بود.....قراره بعد امتحانا همه دخترا بریم جواهر ده..یعنی من گفتم جواهر ده...دوستم گفت اونجا خوب نیس
آقا رضا؟؟؟؟h34r-smiley: دوست دانشگاهیم وضعیت عکاسی شما رو از کجا میدونه؟:25r30wi: منظورم درمورد جواهر ده بود.....قراره بعد امتحانا همه دخترا بریم جواهر ده..یعنی من گفتم جواهر ده...دوستم گفت اونجا خوب نیس
mohana 2013-04-16 اون مه غلیظ مال چه زمانیه؟ من یه عکس از جواهر ده دیدم همین شکلی خوشگل بود...اینطوره؟ آخه نظر دوستم یه چیزی دیگه بود.....
اون مه غلیظ مال چه زمانیه؟ من یه عکس از جواهر ده دیدم همین شکلی خوشگل بود...اینطوره؟ آخه نظر دوستم یه چیزی دیگه بود.....
mohana 2013-04-16 سلام عکسایی ک گذاشتین قشنگن....عکساسش هم ک حرفه ایainting: ب نظر میاد خمار نسا خیلی جای خوشگل و باصفاییه....
سلام عکسایی ک گذاشتین قشنگن....عکساسش هم ک حرفه ایainting: ب نظر میاد خمار نسا خیلی جای خوشگل و باصفاییه....
bacillus.bs 2013-04-16 سلام خوبي رضا؟:ad54ad: مثل اين كه به سايت برگشتي ،پس چرا عكستو عوض نكردي؟:21: حالا باز خوبه تو سر ميزني ،ريني بي معرفت رفتو پشت سرشم نگاه نكرد:dadad4:
سلام خوبي رضا؟:ad54ad: مثل اين كه به سايت برگشتي ،پس چرا عكستو عوض نكردي؟:21: حالا باز خوبه تو سر ميزني ،ريني بي معرفت رفتو پشت سرشم نگاه نكرد:dadad4:
najma 2013-04-15 سلام خوبی رضا ؟ تا اومدیم حال و احوال کنیم رفتیاااااا. سال نوت مبارک . خوش میگذره اصفهون ؟:ad54ad:
ba ba barghi 2013-04-13 سلام ......بلی جدی میگم .....من کلا فرکانسارو دریافت می کنم .....حالا دیر و زود داره ...ولی سوخت و سوز نداره !!
سلام ......بلی جدی میگم .....من کلا فرکانسارو دریافت می کنم .....حالا دیر و زود داره ...ولی سوخت و سوز نداره !!