M M MOHAMMAD.R 2013-04-11 ممنون ستایش خانم ببخشید دیر شد تازه دیدم خیلی لطف کردین امیدوارم سال خیلی خوبی داشته باشین به طراوت باران..
ممنون ستایش خانم ببخشید دیر شد تازه دیدم خیلی لطف کردین امیدوارم سال خیلی خوبی داشته باشین به طراوت باران..
mohana 2013-04-08 راستشو بخوای برا ما قراره شورا بذارن تا یا امتحانا رو بذارن 1 خرداد یا 5 تیر... فک کنم با 5 تیر موافقت شه
راستشو بخوای برا ما قراره شورا بذارن تا یا امتحانا رو بذارن 1 خرداد یا 5 تیر... فک کنم با 5 تیر موافقت شه
mohana 2013-04-08 :25r30wi: مثلا من و تو خواستیم ترک کنیم ها...مـــــثـــــلا:rolleyessmileyanim: بعد چندسال دیگه عادت کردم ستایش.... حتی موقع امتحان ترمh34r-smiley:
:25r30wi: مثلا من و تو خواستیم ترک کنیم ها...مـــــثـــــلا:rolleyessmileyanim: بعد چندسال دیگه عادت کردم ستایش.... حتی موقع امتحان ترمh34r-smiley:
mohana 2013-04-08 سلام ستایشم ممنون...مشغولم مثلا دارم زبان میخونم...:tonguesmiley: میدونی... آخه همیشه هستم خو خجالت میکشم روشن کنم...:smiliess (6): همیشه صفحه سایت جلو روم بازه...درسمو هم میخونم
سلام ستایشم ممنون...مشغولم مثلا دارم زبان میخونم...:tonguesmiley: میدونی... آخه همیشه هستم خو خجالت میکشم روشن کنم...:smiliess (6): همیشه صفحه سایت جلو روم بازه...درسمو هم میخونم
Artmis.a 2013-04-07 :riz304:سلام بلی واقعیه نه به اون شدت میخوام اگه خدا بخواد از اول شروع کنم و امیدمو برگردونم برام خیلی دعا کن.
:riz304:سلام بلی واقعیه نه به اون شدت میخوام اگه خدا بخواد از اول شروع کنم و امیدمو برگردونم برام خیلی دعا کن.
mohana 2013-04-06 دست گلت درد نکنه...خیلی خیلی ممنونم:rose: پس اول جادوی بزرگ فکر و میخونم...بعدش غرور و تعصب...بعدش هم غرق در نور شبت به خیر عزیزم:heart:
دست گلت درد نکنه...خیلی خیلی ممنونم:rose: پس اول جادوی بزرگ فکر و میخونم...بعدش غرور و تعصب...بعدش هم غرق در نور شبت به خیر عزیزم:heart:
mohana 2013-04-06 یادمه قبلش داشتی ی کتابی میخوندی....همون موقع ک من کوری و میخوندم...اسمش چی بود؟؟؟ کلا کتاب خوب چی سراغ داری؟
یادمه قبلش داشتی ی کتابی میخوندی....همون موقع ک من کوری و میخوندم...اسمش چی بود؟؟؟ کلا کتاب خوب چی سراغ داری؟
mohana 2013-04-05 ممنون ب وبلاگم سرزده بودی...:28: ستایش اگه میشه ادرس ویلاگتو ی بار دیگه بده...نمیدونم چرا تو بوک مارکم نیست...وبلاگ گروهیتون نه اونی ک برا خودته ممنونم:riz304:
ممنون ب وبلاگم سرزده بودی...:28: ستایش اگه میشه ادرس ویلاگتو ی بار دیگه بده...نمیدونم چرا تو بوک مارکم نیست...وبلاگ گروهیتون نه اونی ک برا خودته ممنونم:riz304:
mohana 2013-04-05 منم خوبم...ممنونم... منم همین سنایش...خیلی خیلی دلم تنگ شده بود... ستایش از امروز دوباره شروع میکنم با برنامه مون پیش برم
منم خوبم...ممنونم... منم همین سنایش...خیلی خیلی دلم تنگ شده بود... ستایش از امروز دوباره شروع میکنم با برنامه مون پیش برم