C C cheshmak 2013-02-08 سلام آشل جوووووونممممم!!کی برگشتی عزیزمممم!!رسیدنت بخیررررر!!!خسته نباشی!!چه خبرررر؟؟؟:28:
نگاه 2013-02-06 زندگی کن و لبخند بزن به خاطر آنهایی که با لبخندت زندگی می کنند و از نفست آرام می گیرند و به امیدت زنده هستند !
زندگی کن و لبخند بزن به خاطر آنهایی که با لبخندت زندگی می کنند و از نفست آرام می گیرند و به امیدت زنده هستند !
ZOT 2013-02-06 مثل کبریت کشیدن در باد زندگی دشوار است من خلاف جهت آب شنا کردن را،مثل یک معجزه باور دارم. آخرین دانه کبریتم را میکشم در این باد...هرچه باداباد! سهراب سپهری
مثل کبریت کشیدن در باد زندگی دشوار است من خلاف جهت آب شنا کردن را،مثل یک معجزه باور دارم. آخرین دانه کبریتم را میکشم در این باد...هرچه باداباد! سهراب سپهری
leiliyebidel 2013-02-05 سلاااااااااام عجقم... تفلد خودت مبارک :25r30wi: مشکرم هوارتااااااا... من ی مدتی نیسم عسلی...ی وقت پیام نذاری مثه حالا نبینم شرمندت شم...:14: مواظب خودت باج... باباااای:sarma:
سلاااااااااام عجقم... تفلد خودت مبارک :25r30wi: مشکرم هوارتااااااا... من ی مدتی نیسم عسلی...ی وقت پیام نذاری مثه حالا نبینم شرمندت شم...:14: مواظب خودت باج... باباااای:sarma: