waria 2013-01-27 چرامهمه.امتحان امروزمو انقد بد دادم که میترسم بیفتم.حالم خوب نبود اصلا... هیچی.بیخیالش...
parnia 2013-01-27 داداشی...:65d6a5d6s: ی جمله نیم خطی نوشتی توش 4 تا < دیگه> گفته بودی دلمون برات تنگ میشه کمتر بیای..:dadad4:
داداشی...:65d6a5d6s: ی جمله نیم خطی نوشتی توش 4 تا < دیگه> گفته بودی دلمون برات تنگ میشه کمتر بیای..:dadad4:
parnia 2013-01-27 ممنونم..بد نیستم...این دیگه روزای آخریه که زیاد میای سایت...نه؟؟ اصفهان که باشی کمتر میای..:sadsmiley:
ممنونم..بد نیستم...این دیگه روزای آخریه که زیاد میای سایت...نه؟؟ اصفهان که باشی کمتر میای..:sadsmiley:
zanbagh 2013-01-26 نه من زیاد پرتوقع نیستم فقط یه مهربونو حرف گوش گیرشو میخااااااااااااااااام همــــــــین
parnia 2013-01-26 داداش رضا...من حوصلم سر رفت اینجام شلوغ پلوغه...میرم درس بخونم...خوابم نمیاد.شبت بخیر.:rose:
mw.ashel 2013-01-26 لذت آنچه را که امروز داری ؛ با آرزوی آنچه نداری ، خراب نکن ... روزهایی که میروند ؛ دیگر باز نمیگردند ...
لذت آنچه را که امروز داری ؛ با آرزوی آنچه نداری ، خراب نکن ... روزهایی که میروند ؛ دیگر باز نمیگردند ...
parnia 2013-01-26 سلام داداشیه خودم...خوبی؟؟ دارم تاپیک جنو میخونم...بابا همش ی روز نبودیما...چه جلو رفته...ای جانم..دیگه نترسیا...اشکاتو آبجیت نبینه الهی..:riz304::riz304:
سلام داداشیه خودم...خوبی؟؟ دارم تاپیک جنو میخونم...بابا همش ی روز نبودیما...چه جلو رفته...ای جانم..دیگه نترسیا...اشکاتو آبجیت نبینه الهی..:riz304::riz304:
akhbar 2013-01-26 البته فکرکنم اغراقم زیادی بود هوا چطوربود؟(فرق نمیکنه شمال یا اصفهان) اینجا که سرد نیست نسبت به این فصل سال
البته فکرکنم اغراقم زیادی بود هوا چطوربود؟(فرق نمیکنه شمال یا اصفهان) اینجا که سرد نیست نسبت به این فصل سال