marava
پسندها
2

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• wow marava mersi azizam.khubi ?darsa khub pish mire?nisti toham engar?:j58r36j3gcr4suxymup
    سلام اسامی قبول شدگان توسط کدهای خودشان قلبل پیگیری است و اشخاص دیگر قابلیت دسترسی ندارند
    سلام دوستم مرسی از عکس قشنگت جات تو گروه خالیه اما هر جا هستی موفق باشی:28:
    سلام
    من وحیدم خیلی ازآشنایی با شما خوشحالم
    شمالطف داریدراستش این درصدها به خاطر4سال درسخوندنه ولی بااین وجود بازهم استرس دارم چون همه سعی من براقبولی تهرانه من آزمونی شرکت نمیکنم منتهی ازتست های سنوات گذشته درهمین سایت استفاده کردم .راستش چه ارشدوچه دکترارادرشرایطی مشابه آزمون اصلی هرصبح یه آزمون تست زدم وخداراشکرتوی همه درسها بدون مشکل بودم به جز زبان
    درخدمتتون هستم اگه سوال دیگه ایی داشته باشید
    سلام دوس جونم...
    چرا عزیزم....چ عکس خوشگلی ام واسم فرستاده بودی دوستم...الهی قربونت برم!ی دنیا ممنون ازت...:riz304:
    من معمولا پیامای حرفی رو پاک میکنم وقتی داشتم مارک میکردم اشتباه شد عزیزم..:smiliess (2):
    دیگه روم نشد بت بگم...امیدوار بودم نبینی...:dadad4:
    واااااااااای حسابی شرمندت شدم...:sadsmiley:
    جوابای دکترا ام نمیدونم فک نمیکنم باشه...آخه دیشب رفتم!مثه کنکور خودمون رمز میخواد!!فقط خودشون میتونن ببینن...
    سلام بله جواب ها دیروز آمد من دانشگاه خودم قبول شدم انشالله شما هم در مقاطع بعدی پیروز باشید
    ممنون از ادت دوس جون
    از فضای پیجت خوشم میاد:riz304:
    سلام : رفع اشکال درس میکروب
    میتونید به تمام ارسالات در صفحه ی من مراجعه کنید و ببینید
    موفق و پیروز باشید
    ملسی دوستم..خیلیییییییی خوشحال شدم..نبودی چرا ی مدت؟؟؟دلمون واست تنگیده بود!
    ایشالا هر چی از خدا میخوای بهترنشو بت بده...
    salam marav junam azizam.khubi?delam vasat tang shode.are emtehanam kam kam dare shuru mishe dge zyad nemyam.to khubi azziam?mersi babate artpic khoshmelet:bunnyearsmiley::thanks:]
    سلام. ممنووووونم ماراواي عزيز. اميدوارم هميشه موفق باشي و شاد .
    ممنون عزیز دلم. خیلی خیلی خوشحالم کردی....
    انشاالله تو هم سالهاي عمرت رو با سربلندي و آرامش سپري كني.
    هزار تا بوسسسسسسس
    من هفتصد بار اشتباه نکردم. من یک بار اشتباه نکردم من زمانی موفق شدم که هفتصد راهی را که موفقیت آمیز نبود اصلاح کردم. هر گاه راهی را که عمل نمی کرد حذف کردم راهی را پیدا کردم که کار می کرد. توماس ادیسون
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا