reza.n
پسندها
20

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• خالی شد.ولی جدا الان عذاب وجدان گرفتم.قدیما چقد به بچه های مردم میگفتم:نازیییی،توگل پیازیییی.:14:
    نه.شما مارو اذیت نکن،قول میدیم با وردنه نزنیمتون:bunnyearsmiley:بعدشم با اون وردنه بزنمت که این شکلی میشی----->
    سلام.چیه؟؟شکلک میذاری در میری؟؟:black_eyed:
    منم رفتم بخوابم.تازه بدنیا اومدم.خوب نیست واسم زیاد بیداربمونم2سایت.شب خوش:smiliess (9):
    تا زمانی که میتوانید سخن بگویید،
    بگذارید کلامتان مهر آمیز باشد!
    تا زمانی که ذهنتان کار میکند،
    اندیشه های پاک و مقدس داشته باشید!
    پیش از آنکه دستهایتان از حرکت باز بماند،
    هر اندازه که میتوانید ببخشید!
    سلام داداش گلم.حالت چطوره؟ ممنونم.راستش 8-9 روزی میشه که یه خبرای بدی رو شنیدم که واقعا ناراحتم کرد داشتم خوب پیش میرفتم که یهویی خبر اومد که طرحم اجباری شده و باید برم طرح و ریختم بهم ولی از دیروزی قید همه چیزو زدم و کلا از اون روز نت رو گذاشتم کنار و روزانه یه بار و اونم قبل خواب میام و سر میزنم ،آخه اگه اون یه بارم سر نزنم که خوابم نمیبره ولی از صبح تا شب دارم میدرسم تا آخرین شانس قبولی تو ارشدمو که فقط این چند ماه آیندس از دست ندم...واسم دعا کن...شما هم چند وقتی ستاره سهیل شده بودی؟موفق باشی.التماس دعا
    بازم ممنون:riz304:
    ره حول خوش12ساعت دیگه وقت دارم این بالا بالاها تو اسمون واسه خودم گشت بزنم تا فرداکه بیام رو زمین.مخصوصاکه شب تاسوعاهم هست.هرچی به خدابگم قبول میکنه.البته ایشالا:21:
    مرسی.:riz304:البته فردا میام به زمین.منتها من چون خیلی ذوق زدم.زودتر اعلام کردم
    عاشورا، عاشقانه ای آرام در قلب واقعه کربلاست.

پروردگارت بیامرزد..
    چه خبر از اصفهان و درس و کلاس؟ اینجا بهتره یا اونجا؟
    اِ جوابمو دادین که؟؟؟تازه الان دیدم.دوساعت داشتم فکر میکردم جوابمو ندادین.نمیدونم چرا نشون نداد.چقد غصه خوردما:ph34r-smiley:.ها؟؟خب گفتم احتمالا نمیاین.نمیبینین.:riz303:که اینطور.
    به به.ماشالا هرروز پیشرفت میکنین.باید کلاس ذهن خوانی از راه دور هم برم من:whistle:آهان اونو میگین.هیچی پیام تسلیت نوشته بودم واسه عاشورا تاسوعا،ولی بعدا پاکش کردم:))))اومدین خونه؟؟؟
    نه مثل اینکه خوب یادتون نیست!! گفتم یه موقعی...
    سیگار هم که میکشی "جانم"! ترک نکردی؟؟سر قولت نیستیا..!!! مهطات!!
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا