سلام عزيزم منظورم همون برنامه ريزي كه سنا برطبق آزمونهاش براي هر رشته اي انجام داده.بري تو صفحه اصلي و آزمونهاي ارشد رو بزني برنامه هاي هر رشته رو به تفكيكك برات مياره.
فكر كنم اين لينك بتونه كمكت كنه.آغاز ثبت نام آزمونهای آزمایشی کشوری آمادگی ارشد وزارت بهداشت 92
ميتوني سرفصل درسها رو براي برنامه ريزي درسيت ملاك قرار بدي.موفق باشي.
سلام بهناز جان شرمنده دير جواب دادم.
عزيزم باكتري و ميكروبيولوژي تو وزارت علومن،ميكروب شناسي تو وزارت بهداشت.
بهتره با يك برنامه منسجم پيش بري.من پارسال با بودجه بندي سنا شروع كردم.حيف تو آزمونهاش شركت نكردم فقط يكي اولي رو شركت كردم.خوب بود.با برنامه كه پيش بري عادت ميكني رو نظم درس بخوني.دوستام كه ازمونها بخصوص آزمون جامعشو خيلي تعريف كردن.حتما با برنامه پيش برو.موفق ميشي.توكل بر خدا.
سلام عزیزم
مرسی من میکروب شناسی قبول شدم باکتری تو وزارت علومه.
بله رشته خوبی ادامه رشته کارشناسیم هست تقریبا.فقط وسیع تر ازاون.
شما چی با برنامه پیش میرید؟
راستی عزیزم اسمت چیه من با اسمت صدات کنم؟
سلام هر زمان خواستید من خدمتتان ارسال میکنم. ایمنی یا بهتر بگم کل دروس را برای یادگیری بهتر باید خلاصه برداری کنید من ایمنی رویت و دکتر احمد خلیلی را خوندم. انشالله شما علاوه بر ایمنی بقیه دروس را صد هم میزنید. سپس سراغ تست بروید. حتمن موفق خواهید شد.
این جزوه رو خودم زیر نظر اساتید طرح سوال(حسین گودرزی) نوشتم که به صورت کتاب چاب شد اما جهت تجدید چاپ متاسفانه قیمت اون بسیار بالا رفت . که چاپ نکردم. این کتاب که الان به صورت جزوه است بسیار کامل تر از کتاب شده به طوری که سوالات پایانی هر فصل از ارشد و دکترای سال 75 تا 90 به اون اضافه شده است(مثل iqb ) و در پایان سوالات 3 سال اخر میکروب گذاشته شده است. در ضمن نکاتی از کتاب تاپلی که بارها در کنکورها سوال ازش اومده نیز گذاشته شده است. جهت تهیه این کتاب ادرس پستیتون رو برام بفرستید براتون ارسال میکنم هزینه جزوه میکروب 80 هزار تومان و هزینه ویروس 50 هزار تومان است بعد از دریافت بسته برام بحسابم واریز کنید.
من جزوه ای رو به بچه ها معرفی کردم که خدا رو شکر سال قبل سوالات زیادی از این جزوه در رشته های مختلف آمد و رتبه های خوبی آوردند. مثل رتبه 3 و 15 بیوتکنولوژی امسال و رتبه های تک رقمی در میکروب اگر تمایل داشتید این جزوه که کامل تر از کتاب من است میتونم براتون ارسال کنم تا شما یک قدم جلوتر از دیگران باشید برام پیام بگذارید (جزوه ویروس و میکروب) با تشکر
are vaghan rahate vali bayad omid dashte bashi va az khundan khaste nashi,vaghteto bikhodi talaf nakon.man karshenasi azad karaj mikhundam taze age zaban bishtar mizadam aval ham mishodam,ye sal mimuni vali behdasht ghabul shi arzeshesho dare