ariya.21
پسندها
1

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• arya migam asab masab nadariya nazani yeho jigar manzorram in eyde shanbe bod ke tatile inghad hers nakhor kachal mishi bet zan nemidan
    وقتی چیزی خوب پیش نمی‌رود، به جای افسوس خوردن به دنبال راه‌حل باشید. افراد شاد و خوشبخت اجازه نمی‌دهند که موانع زندگی بر روحیه آنها تاثیر بگذارد زیرا می‌دانند که با کمی فکر کردن می‌توانند وضعیت موجود را به نفع خود تغییر دهند.
    khob hala vase eyd ke raftam khoneeeeee laptabo miaram jigarrrrrrr baba ashkato pak kon man omadam dg :ad54ad:
    akamo avaz kardam be khatere inke begam bozorg shodam.mesle to nistam ke 2sal faqat pa bokhoram o aslan roshd nakonam

age tavajo karde bashi har 2 mohashun bore va bhm mian.mage naaaaaaaa??.
    زندگي چه زيباست هنگامي كه آدمي بداند فكري برايش در هياهوست.
    khob tenardiye delet baram tang shode bod nayomadam akhe gerye kardi mna omadam dg gerye nakon rasti zanet khobe:sarma:
    زندگي دو نيمه دارد. نيمه اول در آرزوي نيمه دوم، و نيم دوم در حسرت نيمه اول
    na net darim vali man laptab ro nayovordam akhe dg dars nemikhondam alan dg to tarkam jigalllllllllllllllllllllllllllllllllllll
    اگر حلقه ي عشق از طلاست،حلقه ي دوستي از وفاست.
    وجودت صفاست.
    eheeeeeeeeem salam shetori khufi baba tenardiye to hanoz zendei man ham hastam jigal vali to khabga net vasl nabod nashod biam
    پادشاهی در زمستان به یکی از نگهبانان گفت:سردت نیست؟گفت عادت دارم،گفت:می گویم برایت لباس گرم بیاورند ولی حرفش را فراموش کرد ،صبح جنازه نگهبان را دیدند که روی دیوار نوشته بود به سرما عادت داشتم اما وعده لباس گرمت مرا ویران کرد.
    مرسی منم خوبم.شما چه خبرا؟
    فکر واسه چی؟ اون بالا دارن فیلم پخش میکنن،دارم نیگاه میکنمممممم
    A
    شاملو چرت و پرت نمیگه!!! درست نیست نظرتون رو به اون چیزی که من فرستادم براتون اینقد بد بیان کنید.چشم سعی میکنم دیگه چرت و پرت نفرستم.عذرخواهی میکنم.موفق باشید
    A
    مرا روشن تر می خواهی
    از اشتیاق به من در برابر من
    پرشعله تر بسوز
    ورنه مرا در این ظلمات
    باز نتوتنی یافت..
    ورنه هزاران چشم تو را فریب خواهد داد،
    جوینده ی بیگناه!
    بایست و چراغ اشتیاقت را
    شعله ور تر کن...
    احمد شاملو
    سلام
    ممنون شما خوبی؟
    چی کجا قبول شدم؟؟:21:
    سلام خوبی ؟کلاسا چطوره؟چه گرایشی انتخاب کردی یا انتخاب میکنی؟
    شدکامیت را آرزومندم............
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا