maxin 2015-01-04 :25r30wi: خو توام اسم سه ملیون بیاد لایک نمی کنی تازه این بازنشستگیشه دیگه مزایاشم بماند:thumbsdownsmileyani
:25r30wi: خو توام اسم سه ملیون بیاد لایک نمی کنی تازه این بازنشستگیشه دیگه مزایاشم بماند:thumbsdownsmileyani
ک ک کینز 2015-01-04 گفتم شاید راهی داره تازه میخواستم ببینم راهی نیست آدم به خودش امتیاز بده خواستم توامتیاز از پستای خودم تشکر کنم واز خجالت خودم حسابی دربیام:25r30wi:
گفتم شاید راهی داره تازه میخواستم ببینم راهی نیست آدم به خودش امتیاز بده خواستم توامتیاز از پستای خودم تشکر کنم واز خجالت خودم حسابی دربیام:25r30wi:
mozhdeee 2015-01-04 مررررررررررررسی...آهنگش که خیلی خوب بود..:riz304: با مدیا پلیر کلاسیک باز کردم...kmplayer دارم....نه تیک نزدم...
مررررررررررررسی...آهنگش که خیلی خوب بود..:riz304: با مدیا پلیر کلاسیک باز کردم...kmplayer دارم....نه تیک نزدم...
آتشین 2015-01-04 سلوم نابود خان اینهفته من سوژه هفته شدم بیا نظربده این یه دستو رییسانه اس یادت که نرفته رییس کیه خخخخ
سلوم نابود خان اینهفته من سوژه هفته شدم بیا نظربده این یه دستو رییسانه اس یادت که نرفته رییس کیه خخخخ
hebe.nurse 2015-01-03 نه من بچه خوبی هستم به هیچی دست نزدم اصا فقط نکست و اکسترکت کردم بعدم رمزو وارد کردم :black_eyed: نه ندالم فقط مدیا پلیر و کلاسیک دارم .......تازه کلاسیکو از قبل داشتم ولی بازم نصبیدم چون با اون قبلیم نمی شد !
نه من بچه خوبی هستم به هیچی دست نزدم اصا فقط نکست و اکسترکت کردم بعدم رمزو وارد کردم :black_eyed: نه ندالم فقط مدیا پلیر و کلاسیک دارم .......تازه کلاسیکو از قبل داشتم ولی بازم نصبیدم چون با اون قبلیم نمی شد !
hebe.nurse 2015-01-03 احسان این ویدیو آلبوم، برا من باز نمی کنه!! ینی باز میکنه ها ولی فقط آهنگه ........ اون کدکه رو هم نصبیدم ولی اصا هیچ اتفاقی نمیوفته :65d6a5d6s:
احسان این ویدیو آلبوم، برا من باز نمی کنه!! ینی باز میکنه ها ولی فقط آهنگه ........ اون کدکه رو هم نصبیدم ولی اصا هیچ اتفاقی نمیوفته :65d6a5d6s:
آتشین 2015-01-03 سلام خخخخخ اره منم سیر نمیشم ازش اتفاقا من فقط ویدیو کلیپشو دارم اگه میشه لینک mp3رو واسم بزار