mahii 2014-10-17 خدااااا........شوکا چه قشنگ گفتی.....خخخ من اگه بروز ندم احساسمو خفه میشم خخخخ:applause:
شوکا88 2014-10-17 الان یه طوری شده دخترایى که چکمه خریدن بیشتر از کشاورزا، چشم و امیدشون به آسمونه،،،،!!!!! خدایا هیچ امیدی رو نا امید نکن...!!
الان یه طوری شده دخترایى که چکمه خریدن بیشتر از کشاورزا، چشم و امیدشون به آسمونه،،،،!!!!! خدایا هیچ امیدی رو نا امید نکن...!!
شوکا88 2014-10-17 کثیف بودنِ بعضی آدم ها اذیتم نمیکنه ! اما بعضیا خیلی پاکن؛ این که قراره اینا گیره اون کثیفا بیُفتن, اعصابم رو خورد میکنه…!
کثیف بودنِ بعضی آدم ها اذیتم نمیکنه ! اما بعضیا خیلی پاکن؛ این که قراره اینا گیره اون کثیفا بیُفتن, اعصابم رو خورد میکنه…!
E E eeeeeeehsan 2014-10-16 شکر، خداروشکر که خوبی. خب بوده هشدارش ولی پاپ باز نمیشه، تعداد هم آوورده ولی باز کردی ولی ندیدی. چندوقته بسته بودی بد عادت شدی کم کم عادت می کنی :tsimuzpzwoap1t9y3o7
شکر، خداروشکر که خوبی. خب بوده هشدارش ولی پاپ باز نمیشه، تعداد هم آوورده ولی باز کردی ولی ندیدی. چندوقته بسته بودی بد عادت شدی کم کم عادت می کنی :tsimuzpzwoap1t9y3o7
melinaa 2014-10-13 همــــیشـه دقــیقآ وقـــــتی پـُر از حـــرفی وقتـــی بغــــض میکـــُنی وقتـــی دآغونــــی وقــــتی دلــِت شکــــستـه دقیقــــا همیـــن وقـــــتآ انقــــدر حـ ـرف دآری کـــه فقــط میتونــی بگـ ـی : “بیخـــیآل“…
همــــیشـه دقــیقآ وقـــــتی پـُر از حـــرفی وقتـــی بغــــض میکـــُنی وقتـــی دآغونــــی وقــــتی دلــِت شکــــستـه دقیقــــا همیـــن وقـــــتآ انقــــدر حـ ـرف دآری کـــه فقــط میتونــی بگـ ـی : “بیخـــیآل“…
شوکا88 2014-10-13 مــــــن تو دنیــــاے خـــودم فقــــط نازه یه مرد رو میکشم اونم بابامه فقـــــط عاشقـــــه یه مرد میشم اونــــم کسیه که اسمش تو شناسنامم میاد و اقامه فقـــــط یه پسر رو لوس میکنم اونم پسرمه
مــــــن تو دنیــــاے خـــودم فقــــط نازه یه مرد رو میکشم اونم بابامه فقـــــط عاشقـــــه یه مرد میشم اونــــم کسیه که اسمش تو شناسنامم میاد و اقامه فقـــــط یه پسر رو لوس میکنم اونم پسرمه
sane 2014-10-13 خایش میکنم قافلتو نداره شوکو جونم:riz304: این پولارم از خازنه بیق ددی هانی باست اوردم:4d564ad6: