sepid71 2014-09-23 خخخخ ملضی خو پیشم بودی حتما میرفتیم دیگه.دیگه حالا شاسی بلند چیه ک بگم .گفتن نداره ک خخخ
پیچک 2014-09-23 نه سپید تو که ماشینت اسباب بازیه...منطورم اون دخترس هفته پیش تو کوچه باهاش دعوات شده بود... نوتر نبودی...این سپید گیس و گیس کشی راه انداخته بود...
نه سپید تو که ماشینت اسباب بازیه...منطورم اون دخترس هفته پیش تو کوچه باهاش دعوات شده بود... نوتر نبودی...این سپید گیس و گیس کشی راه انداخته بود...
sepid71 2014-09-23 دختر همسایتون ک منم پیچ.چلا لو دادی ک شاسی بلند دارم ایششششششش:thumbsdownsmileyani
پیچک 2014-09-23 شاسی بلند داره...قد بلند داره... باباش شرکت داره...خودشم فک کنم مهندسی چیزی باشه....دیگه چی؟... خوبه دیگه
شاسی بلند داره...قد بلند داره... باباش شرکت داره...خودشم فک کنم مهندسی چیزی باشه....دیگه چی؟... خوبه دیگه
sepid71 2014-09-23 خخخخخخخخ میخوای قلقلکش بدی؟ من ناخونمام بلنده ...اواتارمو ببین.ناخونمامو میکنم تو چشش.اواتارمم عکس خو.دمه خخخخخ
خخخخخخخخ میخوای قلقلکش بدی؟ من ناخونمام بلنده ...اواتارمو ببین.ناخونمامو میکنم تو چشش.اواتارمم عکس خو.دمه خخخخخ
marzi ba 2014-09-23 سپید کوشی اومدی؟ صندلی رو اوردی؟ طناب هم بیار پر هم بیار من موخام با پر یه کارایی کنم برا اعتراف گیری:smilies-azardl (113
سپید کوشی اومدی؟ صندلی رو اوردی؟ طناب هم بیار پر هم بیار من موخام با پر یه کارایی کنم برا اعتراف گیری:smilies-azardl (113
sepid71 2014-09-23 خخ پروفم را رویت نمودم ...عاقااااااااااا خو یکم دندون رو چیگر بذار .یکی خوبشو پیدا میکنم ا ز اتاق عمل
خخ پروفم را رویت نمودم ...عاقااااااااااا خو یکم دندون رو چیگر بذار .یکی خوبشو پیدا میکنم ا ز اتاق عمل