zanbagh
پسندها
20

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• خدایا!
    در برابر هر آنچه ماندنم را ب تباهی میکشاند با ندانستن و نخواستنم رویین تنم کن...
    اواتارتو بخورم زنبق.با نمکه:thumbsupsmileyanim:
    عزيزم معني اسمم نيست نام قديمي شهر محل سكونتمه من اسمم نرگس اون پسوند هم ماراوا نام قديم مراغه هست.
    سلام اره من دخترم تو چی دختری حتما؟چند سالته زنبق؟می دونی اشتباه من این بود همون سال اخر دانشگاه به فکر ارشد نبودم و شروع به خوندن نکردم /اگر همون سال شروع کرده بودم قبول شدنم راحت تر بود و این همه خسته نمیشدم/امیدوارم امسال نتیجه بگیرم /اصلا نمی تونم تصورشو کنم 1 سال دیگه بشینم و این درسا رو بخونم/تو ویروس و قارچ شروع کردی؟زنبق باکس پیام های خصوصیت پر شده
    سلام خیلی ممنون از add
    زنبق جان من مشکل سرعت دارم اگر امکان داره پیامی هست تو پروفایلم کامنت بذار چون راحت صفحات برام لود نمیشه
    سوالی باشه حتما جواب خواهم داد
    مرسی عزیزم
    QUOTE=almaci]سلام دوست عزیز بیوتک رشته ای جدیده که طبق گفته یکی از بچه ها که بیوتک قبول شده رشته خوبیه و برای دکترا مثل اینکه خیلی مزایا براش در نظر گرفتن ولی من بازهم فکر میکنم هنوز جای خودش را در بازار کار پیدا نکرده ولی اگر تا دکترا بری فکر میکنم خوب باشه و بیوشیمی رشته خوبیه از لحاظ بازار کار و همین طور ایمنی ولی اگر هر کدام را بری میتونی برای دکترا بری بیوتک
    چه عکسای نزدیک بهمی میذاری بعنوان آواتورت
    خب زبان سخته صد بزنی؛ولی جالبه ده شده ها ا ا ا ا ا أ
    هههههههههههه چند بار اومد که تاکید کنم بیخیال نشو:5:
    شانسه تو از دست ندهههههههههههههههههههههه:riz304:
    چرا اخهههههههههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//نکن اینکارو با با اون درسارو که کسی نمیخونه واسه علوم سلولی و زبانو بالا بزنی حله.یکی دوستام زبانشو 100 زد بقیه درساش 30و50 شد رتبه 10:tsimuzpzwoap1t9y3o7
    چرا اخهههههههههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//نکن اینکارو با با اون درسارو که کسی نمیخونه واسه علوم سلولی و زبانو بالا بزنی حله.یکی دوستام زبانشو 100 زد بقیه درساش 30و50 شد رتبه 10:tsimuzpzwoap1t9y3o7
    سلام خوبی زنبق؟؟؟؟؟؟؟قربونت عزیزم.چیکار کردی بالاخره با وزارت علومممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:j58r36j3gcr4suxymup
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا