AWWA
پسندها
357

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• بالاخره شما تونستی با این قضیه بی نظمی کنار بیایی یا نه؟
    من فکر می کنم همین غیرقابل پیش بینی بودن هستش که که ازش تعبیر به بی نظمی میشه و اون نتیجه قاطع (ولی غیرقابل پیش بینی) که در نهایت بدست میاد ازش بعنوان نظم اسم میبرن. این دیگه نهایت اون چیزی هستش که من میتونستم در این مود توضیح بدم چون بیشتر از این دیگه تبدیل میشه به ریاضیات و فرمول های دیفرانسیلی.شما اگه بخوایین بیشتر در این مورد اطلاعات بدست بیارین باید از ریاضی دان ها کمک بگیرین.
    من نگفتم در محیط پرآشوب اتفاق میافته. این عین جمله ای هستش که من گفتم:"یعنی یه بی نظمی کوچیک میتونه باعث ایجاد بی نظمی های بزرگ بشه که این بی نظمی های بزرگ هم در نهایت یه نظم نهایی رو ایجاد می کن"
    تازه این حرف شما هم کاملا درسته.اثر پروانه ای تو محیط پرآشوب اتفاق میافته.هر سیستم پویایی ناچارا دچار آشوب هستش.اگه آشوب و بی نظمی رو از سیستم پویا بگیریم که دیگه میشه سیستم راکد.همین جو کره زمین، یه سیستم بسیار آشوبناک و در عین حال پویا هستش.این حرف شما هم درست نیست که بی نظمی بالاخره قطع میشه.اگه بی نظمی در یک سیستم قطع بشه که دیگه پویایی اون سیستم از بین میره.در مورد اثر پروانه ای شما هیچ وقت نمی تونی نتیجه رو پیش بینی کنی ولی در مورد دومینو نتیجه کاملا از قبل مشخصه.
    (امروزت را زندگی کن

ن دیروز را

ن فردا را

فقط امروز را

لحظه های زندگیت را آباد کن

هرگز امروزت را ب فردا

اجاره نده)

---------------------

خداوند شمارا از شرایطی عبور میدهد که هیچ از ان سر در نمی آورید فقط ب این دلیل ک شما را به جایگاهی برساند که شایسته اش هستید به او اعتماد کنید)

------------------

آوایی اون دوتا عکسا نوشتشو فرستادم برات
    به قول a-67 من که فقط نظارت می کنم.در این موارد نظارت کردن رو بیشتر دوست دارم:motat:

67:
    ای ملت بدانید و آگاه باشید که اون قسمتی که داره سیگار میکشه از قول من نیستا نگارنده خودش بله 67 خیر.......ههههههههه
    منم چون میدونم بالاخره به قسمت اعتقادی کشیده میشه خیلی خوشبین نیستم چون کلا ما روش بحث کردن بلد نیستیم و همین که می بینیم در مقابل نظر مخالف جوابی نداریم سعی می کنیم با برچسب چسبوندن طرف مقابل رو از صحنه روزگار محو کنیم.برای همین من فک میکنم بهتره که در همین حد تاپیک مشاعره و عکس بچگی و ماه تولد باقی بمونیم.
    آره واقعا..خودم اینو قبول دارم
    ولی نخواستم بگم..گفتم شایدبچه ها فک کنن دارم توجیه میکنم
    خوبه.البته به شرط اینکه فقط بحث علمی باشه و فرآیند تکامل بحث بشه نه اینکه تبدیل به بحث اعتقادی بشه یا اینکه بیان از کتب مذهبی دلیل بیارن برای تکامل یا بخوان بر علیه اون به این طریق جبهه گیری کنن.
    خواهش میکنم عزیزدل...
    مرسی که شرکت کردی...:rose:
    سلام آوایی جون...قابل شومارو نداشت گلی جون
    :(40)::rose::rose::rose:
    خواهش یکنم ابجی گلم خیلی خوشحالم منم توفیق شرکت کردن روداشتم. التماس دعا.
    نه بابا
    بحث دوری نیست...(5سال دور از خانواده بودیم)-ایقدم بچه نیستیم دیگه!!!
    یحث بلاتکلیفیه
    سر دوتا کار هستم که با سربازیم که حتی امریه هستش از دستشون میدم
    راضییم ب رضای خدا..شکر
    شیطان پرست بودن با آتئیست بودن هیچ فرقی نداره! راه راست فقط یکیه بقیه راها به ناکجا آباده
    اینکه بیاییم خود نظریه پرداز رو هم در نظر بگیریم به نظر من کار بیهوده ایه.شاید یک نفر که از لحاظ اخلاقی واقعا منحط باشه بیاد یه نظریه علمی بده که بتونه یه مسیر پیشرفت برای علم باشه یا برعکس یک آدم اخلاق مدار نظریه های من درآوردی بده که اصلا ارزش یکبار خوندن هم نداشته باشن.
    اتفاقا در آمریکا و سراییل قدرت دست افراد مذهبیه.در آمریکا که محافظه کارها قدرت اصلی در اختیار اون هاست تمایلات مذهبی زیادی دارن.اسراییل هم همینطور مخصوصا یهودی های ارتدکس.اگه قدرت دست اونا نبود چطور قوانین مذهبی رو در کشورشون وضع می کردن؟
    بحث آتئیسم با شیطان پرستی کاملا فرق میکنه.آتئیست کلا چه به وجود خدا و چه به وجود شیطان یا هر موجود ماورایی دیگه ای اعتقاد نداره و همه اینها رو خرافات میدونه در حالی که شیطان پرست کاملا برعکس شیطان رو عبادت میکنه و خدا رو دشمن خودش میدونه و اعتقاد زیادی هم به ماورا داره.شیطان پرستان و افراد مذهبی در دو جبهه مختلف قرار دارن در حالی که آتئیست ها هیچکدوم این دو رو قبول ندارن و همینطور این دوتا هم آتئیست ها رو قبول ندارن.
    این یه ذهنیت اشتباه هستش که آتئیست و شیطان پرست رو یکی بدونیم.من فکر میکنم اگه شما کمی با این اصطلاحات بیشتر آشنا بشین و اعتقادات هر کدوم رو خودتون مطالعه کنین بهتر بتونین در موردشون قضاوت کنین.البته من نه از هیچکدوم اینها دفاع میکنم و نه بهشون حمله میکنم.من فقط بعنوان یه ناظر دارم تماشاشون میکنم
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا