mohana 2014-08-19 مهم قشنگ بودن نیس ک مهم ایینه ک من بلد باشم درستش کنم خخخخخخ شوکا مامان راس میگن خوووووووو
mohana 2014-08-19 شوکا شوکا مقوا چی میخری؟ من هرچی میخرم ضخامت نداره خم میشه... آخرین بار مقوایی ک خریدم اونم زیادی ضخیم بود طوری ک نشد لوله کنم بیارم خونه..فک کن...با چ مشقتی اومدم خونه خخخخخخخ
شوکا شوکا مقوا چی میخری؟ من هرچی میخرم ضخامت نداره خم میشه... آخرین بار مقوایی ک خریدم اونم زیادی ضخیم بود طوری ک نشد لوله کنم بیارم خونه..فک کن...با چ مشقتی اومدم خونه خخخخخخخ
mohana 2014-08-19 تمیز میشه خواهری؟ من چند مدل از پینترست گرفتم... با دکمه تزیین کرده اونم خوب شده...
هانیه 2014-08-18 جواد بکوب تخصص قبول شده هاااااااااااااااااااااااااااااااااا......ولی اینقدرلاغربود من عسکای عروسیشونو دیدم.....فک نکنم عسک جواد رو داشته باشه......
جواد بکوب تخصص قبول شده هاااااااااااااااااااااااااااااااااا......ولی اینقدرلاغربود من عسکای عروسیشونو دیدم.....فک نکنم عسک جواد رو داشته باشه......
Nike313 2014-08-18 خخخخخخخ اره هانی به سانی بگو عکس همشهریموم ( جواد)بذاره همشهریم حقه منه سهم منه خخخخخخخ:thanks:
هانیه 2014-08-18 شوکا اینجور پسرا هم هستن ....منم جای دختره بودم برنمیگشتم ...یکی اون حرفارو بهم میزد .....یاد حرفای یک نفر افتادم که اینجا بهم کلی بد وبیراه گفت......دلم برا شلوغی های نیک تنگیده...راستی تقلب نسملن هم سانی گذاشته تو پروف نیک ....خخخخخخخ......
شوکا اینجور پسرا هم هستن ....منم جای دختره بودم برنمیگشتم ...یکی اون حرفارو بهم میزد .....یاد حرفای یک نفر افتادم که اینجا بهم کلی بد وبیراه گفت......دلم برا شلوغی های نیک تنگیده...راستی تقلب نسملن هم سانی گذاشته تو پروف نیک ....خخخخخخخ......