شوکا88
پسندها
225

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• ایش همچین میگه عسک پسراااااااااا.......خب فهمیدم فیلمشوندیدی.....ادم دیگه متکبر هم هست...اشتباه میکنه...تتلو میگوشممممممممممممممممممم...
    5صفحه اش موند دیگه حوصله نداشتم ولی تجربه خوبی بود.....
    اوه اوه شوکا ساعت 2.28هستش...حواسم نبود.......بریم بخافیم........فردا نبودم یا احتملن پس فردا بدون رفتم کمپ توفیقی...ولی یکم بهترشدم دیدم همه دخترا عین همن در اون موارد......بوص عشقولی..شبت قشنگ
    فک کنم عاشق کل کل کردن هست......خخخخخخخخ.....اره بخون...خخخخخخ...یک چیزی برات فرستادم بخون اونجارو...فک کنم برامون خوبه بخونیمش..من کم مونده تموم کنم
    اوه اوه عجب شجاعتی......نه بابا فک نکنم دیگه اذیتت کنه.....البته خورده شیشه داره ولی خب اگه یک چیزیم گفت تحمل کن...به روش نیار هیچی نگو...ضایع بشه...خخخخ...بازم سرشو بندازه پایین..خخخخ
    مبارک باشه....یکم فوکوس کنم روت......خخخخخخخخخخخخخخخ
    خوشگل بود....یک اسمی داشتن اینا یادم رفت.....ببینم چه میکنی دیگه
    دخترها مثل سيب هاي روي درخت هستند. بهترين هايشان در بالاترين نقطه درخت قرار دارند. پسرها نمي خواهند به بهترين ها برسند چون مي ترسند سقوط کنند و زخمي بشوند، بنابراين به سيب هاي پوسيده روي زمين که خوب نيستند اما به دست آوردنشان آسان است، اکتفا مي کنند. سيب هاي بالاي درخت فکر مي کنند مشکل ازآنهاست درحالي که آنها فوق العاده اند. آنها فقط بايد منتظر آمدن پسري بمانند که آن قدر شجاع باشد که بتواند از درخت بالا بیاد(تشبیه اش تو حلقششششششش....اینم شد تشبیه....فک کنم ما بالای درخت سکویا هستیم:riz481:...)
    آها گوشیم خاموشه الان روشنش میکنم...
    خواهر دکتر برو دیگههه....نمیشه ک اینقد درد تحمل کنی :((( آره خوب شد بستنی نخوردی بدتر میشد
    خب کوتاه نکن ......منم مامانم ابروشو بالا انداخت گفت نه.....:dadad4:سانی هم میگه نع....
    :ad54ad:به به شوکو در را ب روی مهمانها باز کرده:4d564ad6:
    مباااااااااااااااارک پیشاپیش///// پروفت هم ک باز شده :28:
    دلم برا دوره دبیرستانم تنگ شد ...مانتو با کوله پشتی ...یک ذره ازمسیربا تاکسی...یک ذره اشو پیاده با دوستم.....چه روزایی بود....خخخخ.......
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا