شوکا88 2014-08-17 هانی ارع انقد خوشگل شده بود اندازشم همین بود ولی الان بلندشده بدم میاد دیگه اصابم نمیکشه:sdasdasd:
هانیه 2014-08-17 جدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/چه ناز این مدللللللللللللللللللللللللل....منم هوایی شدم موهامو کوتاه کنممممممممممممممممم:4d564ad6:
جدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/چه ناز این مدللللللللللللللللللللللللل....منم هوایی شدم موهامو کوتاه کنممممممممممممممممم:4d564ad6:
شوکا88 2014-08-17 هانی من همیشه خدم موهامو میزنم...ازون مدل دارا هاااااا ینی هرجا میرم میپرسن کجا زدی چقد گرف انقد خوشگل شد اخرین بار خدم زدم این مدلی Google Image Result for http://www.emrooznews.com/pictures/lifestyle/hair-attire/new-model-hair/small-hair-6.jpg
هانی من همیشه خدم موهامو میزنم...ازون مدل دارا هاااااا ینی هرجا میرم میپرسن کجا زدی چقد گرف انقد خوشگل شد اخرین بار خدم زدم این مدلی Google Image Result for http://www.emrooznews.com/pictures/lifestyle/hair-attire/new-model-hair/small-hair-6.jpg
هانیه 2014-08-17 شوکا منم خسته شدم ....بلند حداقل برم یکم کوتاهشون کنم...اصلن خودم قیچی برمیدارم کوتاه میکنم...دلم خیلی گرفته الان.....
شوکا منم خسته شدم ....بلند حداقل برم یکم کوتاهشون کنم...اصلن خودم قیچی برمیدارم کوتاه میکنم...دلم خیلی گرفته الان.....
هانیه 2014-08-17 باشه بفرست منم ببینم....من تا اخر خوندم .....هی زندگی.....به نظرت منم کوتاه کنم ...کلافه ام میکنن....برم پسرونه بزنم عین پسرا بشم....یک شلوارجین هم بپوشم با یک پیرهن...خخخخخخخ....
باشه بفرست منم ببینم....من تا اخر خوندم .....هی زندگی.....به نظرت منم کوتاه کنم ...کلافه ام میکنن....برم پسرونه بزنم عین پسرا بشم....یک شلوارجین هم بپوشم با یک پیرهن...خخخخخخخ....
شوکا88 2014-08-17 هانی ازون دیشبیه اصابم خورد شد خودمو زدم ب بیخالی...ببین تصمیم گرفتم موهامو ماشینی بزنم!!!
هانیه 2014-08-17 شوکا منم برم پسرانه بزنم خخخخخ..مثل همون مدل مریم خان زاده.......شوکا اون دیشبی رو که خوندم دلم گرفت دیگه....
شوکا منم برم پسرانه بزنم خخخخخ..مثل همون مدل مریم خان زاده.......شوکا اون دیشبی رو که خوندم دلم گرفت دیگه....
شوکا88 2014-08-17 هانی تورو خدا توو این بی کاری بی پولی ب دلت بوگو نگیره......میخلام برم موهاموکوتاه یه سانتی کنم بذار مدلی ک انتخاب کردم عکسشو بذارم برات
هانی تورو خدا توو این بی کاری بی پولی ب دلت بوگو نگیره......میخلام برم موهاموکوتاه یه سانتی کنم بذار مدلی ک انتخاب کردم عکسشو بذارم برات
هانیه 2014-08-16 ه کسانی که به شما حسودی میکنند احترام بگذارید...؟! زیرا اینها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید
ه کسانی که به شما حسودی میکنند احترام بگذارید...؟! زیرا اینها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید
sane 2014-08-16 ظرفیت صندوق پیام های خصوصی هانیه به اتمام است و تا زمانی که اقدام به خالی کردن صندوق نکند نمیتواند پیام خصوصی جدید بپذیرد.
ظرفیت صندوق پیام های خصوصی هانیه به اتمام است و تا زمانی که اقدام به خالی کردن صندوق نکند نمیتواند پیام خصوصی جدید بپذیرد.