هانیه
پسندها
323

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• هانی ارع انقد خوشگل شده بود اندازشم همین بود ولی الان بلندشده بدم میاد دیگه اصابم نمیکشه:sdasdasd:
    جدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/چه ناز این مدللللللللللللللللللللللللل....منم هوایی شدم موهامو کوتاه کنممممممممممممممممم:4d564ad6:
    شوکا منم خسته شدم ....بلند حداقل برم یکم کوتاهشون کنم...اصلن خودم قیچی برمیدارم کوتاه میکنم...دلم خیلی گرفته الان.....
    باشه بفرست منم ببینم....من تا اخر خوندم .....هی زندگی.....به نظرت منم کوتاه کنم ...کلافه ام میکنن....برم پسرونه بزنم عین پسرا بشم....یک شلوارجین هم بپوشم با یک پیرهن...خخخخخخخ....
    هانی ازون دیشبیه اصابم خورد شد خودمو زدم ب بیخالی...ببین تصمیم گرفتم موهامو ماشینی بزنم!!!
    مامانم میگه اولی قشنگ نیس .....اگه نشداینو میزنم ببین
    شوکا منم برم پسرانه بزنم خخخخخ..مثل همون مدل مریم خان زاده....:whistle:...شوکا اون دیشبی رو که خوندم دلم گرفت دیگه....
    هانی تورو خدا توو این بی کاری بی پولی ب دلت بوگو نگیره......میخلام برم موهاموکوتاه یه سانتی کنم بذار مدلی ک انتخاب کردم عکسشو بذارم برات
    دل باز کن پیش فریبا هس برید ببینید بهتون میده یا نه اصلآ :25r30wi:
    هانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه پخ ام نیومد دیشب؟؟؟؟؟؟؟؟الان یهو امدم دیدم نوشتی اینجا
    َ
    ه کسانی که به شما حسودی میکنند احترام بگذارید...؟! زیرا اینها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید
    ظرفیت صندوق پیام های خصوصی هانیه به اتمام است و تا زمانی که اقدام به خالی کردن صندوق نکند نمیتواند پیام خصوصی جدید بپذیرد.
    حروف متحرک انگلیسی
    هانی این وبلاگ توعه:rolleyessmileyanim:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا