هانیه
پسندها
323

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• اوهوم دستت ندرده روش کلیک کن می بینی :)

سلوم آشکیم نه زله مووووخوام

باشه ملسی اگه یافتی برام بذار ملسی :)

فدات شم پیداش کنم نگاه میکنم حتما
    مواظب خودت باش :riz304:
    خخخ هانی افرین خوب کار میکنی:applause: .... فقط چیزای خوشمزه باشن هانی ، 2 هزار ابرو داریم پیش ملت نره یه وقت :dadad4:

نه عزیزم چرا عذاب وجدان... ژله ها خوشمزه بود ولی شکل وشمایلش کج وکوله بود خخ:riz481:
    عهههه هانی اون ژله ها خووو تقصیر من نبود خووو .دستورش درست نبود خخ:black_eyed:

مرسی از توضیحت عزیزم حتما منم با مرغ درست میکنم. ایییش فلفل دوس ندارم .. اره منم 10تا قالب کیک فنجونی دارم با همونا درس میکنم:thumbsupsmileyanim:
    آخی عزیزم.دست گلت درد نکنه.فدات بشم مهربون...چشم حتما نگاه میکنم آره خیلی بهشون نیاز دارم.
    هانی جون برام خیلی دعا کن :riz304: انشالله که خودت هم سال بعد تهران با رتبه عالی قبول بشی.فقط زمانتو از دست نده و از هدفت دور نشو
    دختر خوب :riz304:
    اشکال نداره عزیزم.انشالله سال دیگه
    خودت خوبی؟
    بنظر خوشمزه میاد حتما امتحان میکنم :smilies-azardl (113

اره هانیه خیلی طرح ش قشنگ شد:thanks: بابا هانی من همیشه سربلندم پیش اقامون خووو:whistle:
    سلام هانی جون خوبی ؟

دیگه کیک اینا درست نکردی ؟ طرز تهیه بده :black_eyed: اونا درست کردم عالی بود دستت دردنکنه مادر

هانی چرا گلچین از مدیریت خلع شده!؟تو میدونی!؟:21:
    هههههه تو گروه ما همه برنامه نویسن خود منم با زور راه دادن شما گروه بساز بچه های سایت بیان :smilies:
    ما یه لاین داریم خاستی اونو بدم خدمتتون :riz513:
    نه نمیرم دیگه فعلا امروز رو هستم وایبر چیه ما از این سوسول بازی ها ندارم :j58r36j3gcr4suxymup
    ههههههههه برو کار داریم پس حالا حالاها خخخخ:motat:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا