Y Y yara 2014-08-04 خخخ هانی افرین خوب کار میکنی:applause: .... فقط چیزای خوشمزه باشن هانی ، 2 هزار ابرو داریم پیش ملت نره یه وقت :dadad4: نه عزیزم چرا عذاب وجدان... ژله ها خوشمزه بود ولی شکل وشمایلش کج وکوله بود خخ:riz481:
خخخ هانی افرین خوب کار میکنی:applause: .... فقط چیزای خوشمزه باشن هانی ، 2 هزار ابرو داریم پیش ملت نره یه وقت :dadad4: نه عزیزم چرا عذاب وجدان... ژله ها خوشمزه بود ولی شکل وشمایلش کج وکوله بود خخ:riz481:
Y Y yara 2014-08-04 عهههه هانی اون ژله ها خووو تقصیر من نبود خووو .دستورش درست نبود خخ:black_eyed: مرسی از توضیحت عزیزم حتما منم با مرغ درست میکنم. ایییش فلفل دوس ندارم .. اره منم 10تا قالب کیک فنجونی دارم با همونا درس میکنم:thumbsupsmileyanim:
عهههه هانی اون ژله ها خووو تقصیر من نبود خووو .دستورش درست نبود خخ:black_eyed: مرسی از توضیحت عزیزم حتما منم با مرغ درست میکنم. ایییش فلفل دوس ندارم .. اره منم 10تا قالب کیک فنجونی دارم با همونا درس میکنم:thumbsupsmileyanim:
A A aaram 2014-08-04 آخی عزیزم.دست گلت درد نکنه.فدات بشم مهربون...چشم حتما نگاه میکنم آره خیلی بهشون نیاز دارم. هانی جون برام خیلی دعا کن :riz304: انشالله که خودت هم سال بعد تهران با رتبه عالی قبول بشی.فقط زمانتو از دست نده و از هدفت دور نشو دختر خوب :riz304:
آخی عزیزم.دست گلت درد نکنه.فدات بشم مهربون...چشم حتما نگاه میکنم آره خیلی بهشون نیاز دارم. هانی جون برام خیلی دعا کن :riz304: انشالله که خودت هم سال بعد تهران با رتبه عالی قبول بشی.فقط زمانتو از دست نده و از هدفت دور نشو دختر خوب :riz304:
Y Y yara 2014-08-04 بنظر خوشمزه میاد حتما امتحان میکنم :smilies-azardl (113 اره هانیه خیلی طرح ش قشنگ شد:thanks: بابا هانی من همیشه سربلندم پیش اقامون خووو
بنظر خوشمزه میاد حتما امتحان میکنم :smilies-azardl (113 اره هانیه خیلی طرح ش قشنگ شد:thanks: بابا هانی من همیشه سربلندم پیش اقامون خووو
Y Y yara 2014-08-04 سلام هانی جون خوبی ؟ دیگه کیک اینا درست نکردی ؟ طرز تهیه بده :black_eyed: اونا درست کردم عالی بود دستت دردنکنه مادر
سلام هانی جون خوبی ؟ دیگه کیک اینا درست نکردی ؟ طرز تهیه بده :black_eyed: اونا درست کردم عالی بود دستت دردنکنه مادر
mf2009 2014-08-04 هههههه تو گروه ما همه برنامه نویسن خود منم با زور راه دادن شما گروه بساز بچه های سایت بیان :smilies:
mf2009 2014-08-04 نه نمیرم دیگه فعلا امروز رو هستم وایبر چیه ما از این سوسول بازی ها ندارم :j58r36j3gcr4suxymup