moj 2014-08-07 دیگه به این اومدنو و رفتن یهوییت عادت کردم راستی دارن دنبال سردسته ی آشوبگران و معترضین بچه های وزارت بهداشت میگردن گفتم که بدونی..!
دیگه به این اومدنو و رفتن یهوییت عادت کردم راستی دارن دنبال سردسته ی آشوبگران و معترضین بچه های وزارت بهداشت میگردن گفتم که بدونی..!
Y Y yara 2014-08-07 فدات ماهی جان اشکال نداره.............همین که الان هستی برام یه دنیا ارزش داره مهربونم... اره من گفتم شفق همینطوری بدون دلیل خودبنی قبول نمیکنه :idea_majidonline:....... دور از جون ماهی جان ...انشالله اعتراضتون نتیجه بده وشاد شاد ببینمت:4d564ad6::riz304:
فدات ماهی جان اشکال نداره.............همین که الان هستی برام یه دنیا ارزش داره مهربونم... اره من گفتم شفق همینطوری بدون دلیل خودبنی قبول نمیکنه :idea_majidonline:....... دور از جون ماهی جان ...انشالله اعتراضتون نتیجه بده وشاد شاد ببینمت:4d564ad6::riz304:
Y Y yara 2014-08-06 سلام ماهی جان.............بابا اون پایین چی نوشته شفق؟!" بنابه درخواست خودکاربر...........":idea_majidonline: یه روز نبودم ببین چه خبر شده..............:dadad4:
سلام ماهی جان.............بابا اون پایین چی نوشته شفق؟!" بنابه درخواست خودکاربر...........":idea_majidonline: یه روز نبودم ببین چه خبر شده..............:dadad4:
mahii 2014-08-04 شفقی جون.یارای گل .فرشته عروس.......دوستون دارم.ممنون.ببخشید تو پروف خودم جواب میدم:riz304:
fmmohammadi 2014-08-04 محدثه جون دیدی دارن ظرفیتتونو میبرن بالاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا انشاله قبول شی:thumbsupsmileyanim:
محدثه جون دیدی دارن ظرفیتتونو میبرن بالاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا انشاله قبول شی:thumbsupsmileyanim: