melinaa 2014-07-30 جدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟توروخدا قشنگن؟؟؟؟؟ قابلی ندارن اصلا دوست گلمممممممم چقد ذوق زده شدم تعریف کردی بخدااااااااا
جدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟توروخدا قشنگن؟؟؟؟؟ قابلی ندارن اصلا دوست گلمممممممم چقد ذوق زده شدم تعریف کردی بخدااااااااا
melinaa 2014-07-30 عکس از گل های خودمه ک درستشون کردمااااااااااااا تازه اولمه...هنوز خیلی ناشی هستم.خخخخ
شوکا88 2014-07-29 آیا هنوز هم نیاموختی ؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، " نمی توانند " پس به " تدبیرش " اعتماد کن به " حکمتش " دل بسپار به او " توکل " کن و به سمت او ”قدمی بردار"...
آیا هنوز هم نیاموختی ؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، " نمی توانند " پس به " تدبیرش " اعتماد کن به " حکمتش " دل بسپار به او " توکل " کن و به سمت او ”قدمی بردار"...
mohana 2014-07-29 اگه شکلک خنده رو نمیذاشتی شاید بودن کسایی ک نمیخندین همه ک مثه ما نیستن خو بعضیام مخاطب دارن
@... zahra 2014-07-29 خب آدم خندش میگیره...تقصیر توم نیستا اصن تو این تایپیک عادت کردیم...غمگین بحرفیم...اصن ی جاییو انتخاب کردیم غمگین بحرفیم...:sad:
خب آدم خندش میگیره...تقصیر توم نیستا اصن تو این تایپیک عادت کردیم...غمگین بحرفیم...اصن ی جاییو انتخاب کردیم غمگین بحرفیم...:sad: