M M M@RY@M 2014-07-20 مررررسی باجی گلمممممممم بوووووووووووس تپل مپل هوااااااارتاااااااااااا:thanks::thanks::thanks:
M M M@RY@M 2014-07-20 سلام باجی گلم..نتم امروز قطع بود!همین الان اومدم..باجی من درسامو خوب نخوندم..روم سیاه..میشه تخفیف بدی بهم امروز باجی جونم؟!:dadad4:
سلام باجی گلم..نتم امروز قطع بود!همین الان اومدم..باجی من درسامو خوب نخوندم..روم سیاه..میشه تخفیف بدی بهم امروز باجی جونم؟!:dadad4:
M M M@RY@M 2014-07-19 سلام باجی گلم..ببخشید تنبلی کردم..مرسی که وقت میذاری... حتما باید ترکی یادبگیرم.من میتونم با این معلم دلسوزی که دارم!:smilies-azardl (11340):
سلام باجی گلم..ببخشید تنبلی کردم..مرسی که وقت میذاری... حتما باید ترکی یادبگیرم.من میتونم با این معلم دلسوزی که دارم!:smilies-azardl (11340):
leylii 2014-07-18 دلم پراست.آنقدر پر، که گاهی اضافه اش از گوشه ی چشمانم می چکد..... در خلوت دلت با خدا ، دعایم کن .شاید حاجت من در بند کلامی باشد از جانب تو .... التماس دعا :sad:
دلم پراست.آنقدر پر، که گاهی اضافه اش از گوشه ی چشمانم می چکد..... در خلوت دلت با خدا ، دعایم کن .شاید حاجت من در بند کلامی باشد از جانب تو .... التماس دعا :sad:
Fariba 90 2014-07-18 سلام سمانه ی عزیزم.ممنون کارنامه اومده فعلا رتبه ها رو اعلام کردن.رتبه ام خوب شده خداروشکر.میسی آجی:rose:
سلام سمانه ی عزیزم.ممنون کارنامه اومده فعلا رتبه ها رو اعلام کردن.رتبه ام خوب شده خداروشکر.میسی آجی:rose:
M M M@RY@M 2014-07-18 رشته رادیوبیولوژی! پارسال 33نفربود ظرفیتش..امسال شنیدم 16 نفرشده..واسه همین دلهره داشتم.. باجی من چندروزه مشقام مونده..ازفردا واسم تقویتی میذاری؟؟؟:heart::thanks::thanks::thanks:
رشته رادیوبیولوژی! پارسال 33نفربود ظرفیتش..امسال شنیدم 16 نفرشده..واسه همین دلهره داشتم.. باجی من چندروزه مشقام مونده..ازفردا واسم تقویتی میذاری؟؟؟:heart::thanks::thanks::thanks:
mw.ashel 2014-07-17 تقدیری سراسر خیر ، برکت ، خرسندی ، سلامت ، خوشبختی و سعادت دنیا و آخرت توشه شب قدرتان باد . التماس دعا :rose:
تقدیری سراسر خیر ، برکت ، خرسندی ، سلامت ، خوشبختی و سعادت دنیا و آخرت توشه شب قدرتان باد . التماس دعا :rose: