Y Y yara 2014-07-14 خداروشکر سمانه گلم..انشالله خوب خوب بشی....میدونم قو خیلی دوس داری:smilies-azardl (113
N@RVIN 2014-07-13 دوستان واقعی مثل صبح هستند نمی شود تمام روز آنها را داشت اما مطمئنی که فردا هفته بعد و تا ابد هستند!:heart: سمانه از آرزو خبر داری؟حالش خوبه؟
دوستان واقعی مثل صبح هستند نمی شود تمام روز آنها را داشت اما مطمئنی که فردا هفته بعد و تا ابد هستند!:heart: سمانه از آرزو خبر داری؟حالش خوبه؟
M M M@RY@M 2014-07-13 چشم باجی جونممممممممم! مخشامو خوب خوب مینویسم که باجییم ازم راضی باشه!!!:thanks::thanks::thanks: باجی استراحت کنیااا....زود خوب بشی انشالله!:28:
چشم باجی جونممممممممم! مخشامو خوب خوب مینویسم که باجییم ازم راضی باشه!!!:thanks::thanks::thanks: باجی استراحت کنیااا....زود خوب بشی انشالله!:28:
M M M@RY@M 2014-07-13 وووووی مرسی باجی خوشکلمممممم..خودت گلی عزیزممممممم! باجی من شرمنده ی اخلاق ورزشکاریت شدم..خیلیییییییییییی مهربونی!بووووووووس تپل مپل!:28:40)::heart::thanks:
وووووی مرسی باجی خوشکلمممممم..خودت گلی عزیزممممممم! باجی من شرمنده ی اخلاق ورزشکاریت شدم..خیلیییییییییییی مهربونی!بووووووووس تپل مپل!:28:40)::heart::thanks: