M M M@RY@M 2014-06-29 حالا جدی دارم میگم!یعنی الان که من از این چیزا دوس دارم و خیلی میخورم ازش بعدها اثرشو حتما میبینم یا امیدی هست؟؟!! کلا" هله هوله خیلی میخورم مخصوصا پفک و لواشک و پاستیل(این که دیگه خوبه!) خواهشا اگه راه نجاتی وجود داره بگین که از الان ناامید نشم.
حالا جدی دارم میگم!یعنی الان که من از این چیزا دوس دارم و خیلی میخورم ازش بعدها اثرشو حتما میبینم یا امیدی هست؟؟!! کلا" هله هوله خیلی میخورم مخصوصا پفک و لواشک و پاستیل(این که دیگه خوبه!) خواهشا اگه راه نجاتی وجود داره بگین که از الان ناامید نشم.
Y Y yara 2014-06-29 سلام مجدد.......:rolleyessmileyanim::ad54ad: من اومدم...مریمییییییییییی کجاییییی؟
M M M@RY@M 2014-06-29 نه اسمتون...هههه بعدش هی فکرمیکردم اگه خانم هستید چرا بیشتر با آقایون دمخور میشین(استغفرالله!) اصلا این خانمه چرا مدل پسرونه حرف میزنه همش!!! راستی الان که بامیه گذاشتم اینطوری شدین یعنی؟؟؟!!>>>>>>
نه اسمتون...هههه بعدش هی فکرمیکردم اگه خانم هستید چرا بیشتر با آقایون دمخور میشین(استغفرالله!) اصلا این خانمه چرا مدل پسرونه حرف میزنه همش!!! راستی الان که بامیه گذاشتم اینطوری شدین یعنی؟؟؟!!>>>>>>
M M M@RY@M 2014-06-29 اگه ندیدم مسئولش شماییداااااا!!! راستی توی اون تاپیک پارسالی من فکر میکردم شما خانوم نوتر هستید!!!چندماه بعد کشف کردم که آقایید!!:25r30wi:
اگه ندیدم مسئولش شماییداااااا!!! راستی توی اون تاپیک پارسالی من فکر میکردم شما خانوم نوتر هستید!!!چندماه بعد کشف کردم که آقایید!!:25r30wi:
M M M@RY@M 2014-06-29 اصلا اگه ضرر داره این چیزا چرا من هرچی میخورم چاق نمیشم!!چربی و قندم بالا نمیره؟؟!!:mad_majidonline:
M M M@RY@M 2014-06-29 اممممممممممممممم!!! نمیخوام!شما تقلب کردین!!خودم میخواستم اون لینکو واستون بذارممم!!!:riz481:
M M M@RY@M 2014-06-29 سلام داداش نوتر.. جاتون خالی امشب 12 یا 13 تا بامیه و ی زولبیای بزرگ خوردم!!! گفتم واسه شمام بیارم نوش جان کنید..روزه تون قبول باشه.
سلام داداش نوتر.. جاتون خالی امشب 12 یا 13 تا بامیه و ی زولبیای بزرگ خوردم!!! گفتم واسه شمام بیارم نوش جان کنید..روزه تون قبول باشه.
Y Y yara 2014-06-29 سلام صاحبخونه ..اومدیم مهمونی .... بچهها الان میان:black_eyed:....(.دست خالی نیامدیم دیگه) [IMG] [img]
سلام صاحبخونه ..اومدیم مهمونی .... بچهها الان میان:black_eyed:....(.دست خالی نیامدیم دیگه) [IMG] [img]
pashmak 2014-06-29 http://olumpezeshki.ir/thread13556-11.html ملت همه متخصص,تغذیه شدند نوتر کوفته تبریزی دستورش چیه بزن بدونیم تو تاپیک انلاین برات پست گذاشتم خخ
http://olumpezeshki.ir/thread13556-11.html ملت همه متخصص,تغذیه شدند نوتر کوفته تبریزی دستورش چیه بزن بدونیم تو تاپیک انلاین برات پست گذاشتم خخ