شوکا88 2014-06-27 کدومودرست کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟دستورشو بذار.همونکه دیشب خودم بات فرستادم؟؟؟؟؟ن نمک نزن منم اصن نمیزنم........فلفل دلمه ای من زیاددوس دارم میزنم
کدومودرست کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟دستورشو بذار.همونکه دیشب خودم بات فرستادم؟؟؟؟؟ن نمک نزن منم اصن نمیزنم........فلفل دلمه ای من زیاددوس دارم میزنم
mohana 2014-06-25 اول بنویس پاتوق هماتولوژی بعد ماوس رو روش بکش حالا کنار شکلک اون دایره سبزه نوشته لینک اونو بزن.. لینکو توش کپی کن
اول بنویس پاتوق هماتولوژی بعد ماوس رو روش بکش حالا کنار شکلک اون دایره سبزه نوشته لینک اونو بزن.. لینکو توش کپی کن
mohana 2014-06-25 تاپیک پاتوق چون اسپم آزاده اگه برنامه ها نوشته باشه ی عضو جدید بخواد بیاد سردرگم میشه..برا همین بهتر بود تاپیک جدا زده میشد... تو تاپیک جدید فقط برنامه ها نوشته میشه
تاپیک پاتوق چون اسپم آزاده اگه برنامه ها نوشته باشه ی عضو جدید بخواد بیاد سردرگم میشه..برا همین بهتر بود تاپیک جدا زده میشد... تو تاپیک جدید فقط برنامه ها نوشته میشه
شوکا88 2014-06-24 عه چرا نشدش منکه ادرسو دقیق با مخلفاتش داد بودم خوووووووو حالا ان شالل دفعه بعدی سه نفرع شدیم بهتون یاد میدم:thanks:
عه چرا نشدش منکه ادرسو دقیق با مخلفاتش داد بودم خوووووووو حالا ان شالل دفعه بعدی سه نفرع شدیم بهتون یاد میدم:thanks: