maxin
پسندها
1,279

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• پسرباید از هر انگشتش صدتا هنر بریزه..............................اره واقعا یعنی کی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ههههههههه.................میدونی یاد چی افتادم ....اینکه اون قدیما که باکس میومدممممممممممم به یکی گفتی این هانیه با اون هانیه تو فکاهی فرق داره ؟این اعصاب نداره...بعد یکی دیگه هم بود گفت ببخشید من فکر کردم شما دوتا یکی هستین عذر میخام رفت:4d564ad6:.....اینم قیافه من وناروین بود:shocked:..............:tsimuzpzwoap1t9y3o7دلداری ناروین به من.......
    این طوری بهتره...:smilies-azardl (113...میسی از گلا ..شبیه پشمک رنگی ان.....ههههههههه
    من خاله اشممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم:13::13::p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8:
    مدلااا؟؟
    آیفون دارااا؟؟
    ورزشکارااا؟؟
    همه 4 تاییاااا؟
    همه 6 تاییاااا؟؟
    شکست عشقی خورده هااا؟؟
    بهتریناااا؟؟
    همه شاخااا؟؟
    گنده هااا؟؟
    خیلی گنده هااا؟؟
    بعضیاااااااا؟؟
    مغرورااا؟؟
    با معرفتااا؟؟
    پاستیل خورااا؟
    عمه دارا؟؟
    ساپورت پوشاا؟
    ته ریش داراا؟؟
    تک پرا؟
    آبجیااا؟؟
    داداشاا؟؟
    کصافطاا؟؟
    عقده اییاااا؟
    ادمیناا؟
    هفتادیاا؟
    هشتادیاا؟
    دانشجواا؟؟
    سینگلاااا؟؟
    بلاکاا؟؟
    هویجااا؟؟
    پست دزدااا؟؟
    دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه
    عید مبعث مباااااارک
    تچکر مکس
    عیدت موبارکککک
    میتونی لینک عکس آواتارت رو بفرستی واسم؟
    عکس هایی از جدیدترین مدل لباس عروس بچگانه دخترت فاطیما
    ووووییی چقد خواهان ...خدابده شانس( البته ستاره جانم پسرمو برا دخملش انتخاب کرده ها)

خووو اگه شما دختر نمیدین به ما...بریم نوتره دختر اقا نوتر بگیریم برا پسر شاخ شمشادمون خووو:dadad4:

با ادامه تحصیل فاطیماه جون مشکل نداریم که:thumbsupsmileyanim:
    سلام اقا مکسین...خیلی ممنون ..شرمنده کردی ...کیک تولد خیلی قشنگه ...مرسی که یادت بود

خووووو پسرم از دختر گیسوکمندشما خوشش اومد ما هم گفتیم امشب شب بعثته با گل و شیرینی بیایم خواستگاری دیگه...

http://up.alimehri.ir/Pictures/1391/S_94.jpg

.
    .
    .
    به امیررضا(امیرحسین )من دختر میدین عایا؟!

عیدتون مبارک......( ماشالله چه دختر باکمالاتی دارین....دست شما و خانومت ندرده واسه همچین گلی)

عجب /برم باهاش تماس بگیرم .

خیالتون راحت میذارم تو البوم عکسام . تو صندوقچه ی بی بی /دست کسی بهش نرسه:ph34r-smiley:
    سلام داداش
    بله اومدم یه سر بزنم /برم
    گفته بود میخوات بره خانواده اش ببینه . قبل از امتحانات ترم . نیومده مگه ؟
    اینا حق السکوت ان هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.....:black_eyed::black_eyed::rolleyessmileyanim::smiliess (3):
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا