ZOT
پسندها
292

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• اولین توصیه برای این فرد اینه رژیم کلی بیمار طوری باشه که کلا کالری بیش از حد نیاز به بدنشش نرسه(نه اینکه آب نخوره هااا)
    با توجه به داروهای مصرفی باید سطح دریافت فولات بررسی بشه که در اکثر لوبیاها مثل لوبیا چشم و لوبیا چیتی زیادن. مثلا تو سالادش حتما کلم هم استفاده کنه. اسفناج رو به صورت پخته حتما مصرف کنن. آب پرتقال طبیعی هر چند وقت یکبار مصرف کنن.باز هم تاکیدا جگر در برنامه غذاییش باشه خیلی خوبه.
    یه سری غذاها مثل: قهوه، چای، نوشابه و البته الکل کاملا غیر مجازه
    حتما حتما کلسیم در لبنیات خیلی میتونه براشون مفید باشه.
    ممکنه این فرد یبوست داشه باشه که توصیه میکنم قطعا تحرک رو افزایش بده و البته مصرف فیبرهایی مثل انواع غلات مثل نان سبوس دار و همون لوبیاهایی که بت گفتم رو افزایش بده
    و توصیه ای آخر که دارم اینه که اگه براشون مقدور چون ممکنه سطح پیریدوکسین بدنش هم کاهش پیدا کنه حتما سیب زمینی به شکل پخته، گوشت سفید مرغ(ترجیحا قسمت سینه) و موز به رژیمش اضافه کنید.
    سلام زوت
    بابت تاخیر معذرت میخوام
    در مورد قسمت آسیب دیده ی سر باید بگم در این بیماری ممکنه همه ی قسمت های مغز آسیب ببینه. اغم از مخ، مخچه، مغز میانی، دستگاه لیمیک و ..... پس نمیشه گفت رژیم رو برای این قسمت آسیب دیده میدیم. خیر

و اما توصیه های کلی برای بیماری که دچار تشنج شده:
    در رژیم مربوط به این بیماری اغلب رژیم مربوط به صرع رو میدیم. یعنی رژیم کتوژنیک
    البته طراحی رژیم کتوژنیک برا شما خیلی سخته. و اکثرا در بیمارستان با کلی امکانات طراحی میکنند و اصلا هم از شما انتظار نیست به بیمار رژیم کتوژنیک بدین
    بیس کار این رژیم به این شکل هست که نسبت چربی به مجموع پروئتین و کربوهیدرات 4 به یک هست
    یعنی رژیم پرچربی بسیار زیاد. البته مشکلات همراه این رژیم رو باید کنترل کرد. که این مسئله رو میذاریم کنار و توصیه های روتین رو میگم خدمتت.
    سلام زهرای من..خوبی؟ دلم برات تنگ شده بود...
    عیدت مبارک با تاخیر و با عرض پوزش :)
    ان شالله سال خوبی داشته باشی نازنینم.....
    مرسی خیلی قشنگ بود :rose:

من که گفتم تو اون تصادف مقصر شهرداری بود خخخخ
    اییییییییییییییش تو که 1000000تا انواع مختلف کفش داری
    اون حکیم هم گل گفته خخخخ
    به ماشینمم حسودی فرمودین تابلو بود
    قلعه مون روح نداره گفتم یکی دوتا بسازن براش.... شنیدم تو اون منظومه شمسی بغلی زمینا خععععلی ارزونن.... با یه ملیون قصر میدن خخخخخ
    در مورد سوپرایزه هم خععععلی قشنگه...
    فدات زوت عزیز:28:
    باشه حتما....امیدوارم کار درست انجام بدم خخخ:auizz3ffy9vla57584x
    بیا گلوتو تازه کن تازه از فضا اومدی خسته ای
    زوت برای بخش سرگرمی اکانت من فعال نیست ولی تا اونجایی که من میدونم برای ایجاد بخش باید اون بخش زیاد فعال باشه. اما بخش نجوم چون مورد علاقه خیلیا هست میتونی صرفا تو خود بخش آزاد باز کنی نیازی به جای خاصی نیس. چنانچه هم بعدا دیدی خیلی مطلب برا ارائه داری ادمین میتونه یه بخش را بندازه.(خبر ندارم اکانت مدیران ارشد برای این کار فعال هست یا نه)
    چه خوشمل(؛
    فقط حیف نمیشه به این سلطان نزدیک شد جزغاله خواهیم شد قضیه اش دوری و دوستیه((:)
    زهرا از تونلها وچاله های فضاییتونم عکس بگیر میگن نماش محشره خخخخخخ
    ممنون بابت عکسای خوشگلت<3
    سلام زهرا جونم
    ممنون
    حقا که سلطانه برا خودش

حقا که باید گفت جناب خورشید
    مسی
    اجی کی خوبه منو به کشتن بدی :whistle:
    کی تاپیکش میکنه خوووووووووووووووووو زهرای من:black_eyed::65d6a5d6s:
    سلام زهرا جانم
    عزیزم ببخشید نمیدونستم
    ممنونم بابت امتییاز