mohana 2014-01-29 خودت که آره میتونی...ولی از مدیرا ی بار کاربری خواسته بود...چون باید تک تک پست هاشو پاک میکردن راضی نشدن ولی باز خودت بگو ... حالا این چه کاریه خو...پست های تاپبک های منو پاک نکنی هااااااااااا دوسشون دارم
خودت که آره میتونی...ولی از مدیرا ی بار کاربری خواسته بود...چون باید تک تک پست هاشو پاک میکردن راضی نشدن ولی باز خودت بگو ... حالا این چه کاریه خو...پست های تاپبک های منو پاک نکنی هااااااااااا دوسشون دارم
هانیه 2014-01-26 به سـلـامتــی اون رفــــیقی که مــــجازیـه امــــــــــا . . .!!! یـه جوری واســــت سنـگ صـــــبوره که هیـــچ کـدوم از رفیــــقای واقـعـیت بـه گــــــرد پاش نمـــــیرسـن!!!
به سـلـامتــی اون رفــــیقی که مــــجازیـه امــــــــــا . . .!!! یـه جوری واســــت سنـگ صـــــبوره که هیـــچ کـدوم از رفیــــقای واقـعـیت بـه گــــــرد پاش نمـــــیرسـن!!!
pashmak 2014-01-24 خخخ سلام خو.این هموندوسال پیش والپیپر گوشیم بود مرتب اواتار عوض میکنم اگه دوس داری عوضش کنم اگه.ثبت جهانی کردی یکم بیوگرافیتم برام بزن اگه دوست داری حالا که دوست شدیم باز شکر گفتم خخ
خخخ سلام خو.این هموندوسال پیش والپیپر گوشیم بود مرتب اواتار عوض میکنم اگه دوس داری عوضش کنم اگه.ثبت جهانی کردی یکم بیوگرافیتم برام بزن اگه دوست داری حالا که دوست شدیم باز شکر گفتم خخ