marzi ba 2014-01-22 ینی ممنون محمد که دو تا پیامو در یک جا خلاصه کردی محمد میدونن ادمای بیکاری مثل منو تو هستن کشش میدن دیگه :25r30wi:
ینی ممنون محمد که دو تا پیامو در یک جا خلاصه کردی محمد میدونن ادمای بیکاری مثل منو تو هستن کشش میدن دیگه :25r30wi:
marzi ba 2014-01-22 شاشا جونم فدا مدا قاط زدم تو پروف خودم جواب دادم دوستت دارمم هوارتا عشخم چه طوره خوفه؟
شوکا88 2014-01-22 نیک دخدره میخاد جزومو بگیره ببره فتو بزنه باشوورش..... منکه نمیتونم این همه راه پاشم برم اخه کلا ص نداشتم ک ببرم تازه میخاست اسکن کنه!!!!!!!!ینی یه هفته کامل ببره گفتم 2 روزه ببر این دوروزو منو ازروویه چی دیگه میخونم
نیک دخدره میخاد جزومو بگیره ببره فتو بزنه باشوورش..... منکه نمیتونم این همه راه پاشم برم اخه کلا ص نداشتم ک ببرم تازه میخاست اسکن کنه!!!!!!!!ینی یه هفته کامل ببره گفتم 2 روزه ببر این دوروزو منو ازروویه چی دیگه میخونم
marzi ba 2014-01-22 سلام میبینم در خونتو وا کردی خو ادم می اومد میخورد در بسته ایشششششششششش خوبی دتری مهربون و عشخ خودم کوجاییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟
سلام میبینم در خونتو وا کردی خو ادم می اومد میخورد در بسته ایشششششششششش خوبی دتری مهربون و عشخ خودم کوجاییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟
نوتر 2014-01-16 سلام خانم شاشا تو قسمت ارسال پیام خصوصی سمت راست نوشته شده "ویرایش تنظیمات شخصی". اون رو بزنید اون جا بخشی مربوط به غیر فعال کردن پیام خصوصی و بخشی مربوط به غیر فعال کردن پیام بازدید کنندگاه است. میتونید غیر فعالش کنید در پناه حق
سلام خانم شاشا تو قسمت ارسال پیام خصوصی سمت راست نوشته شده "ویرایش تنظیمات شخصی". اون رو بزنید اون جا بخشی مربوط به غیر فعال کردن پیام خصوصی و بخشی مربوط به غیر فعال کردن پیام بازدید کنندگاه است. میتونید غیر فعالش کنید در پناه حق
TUMS 2014-01-15 سلام شوکا خانم گل:riz304: منم خیلی خوشحال شدم پیام شما را دیدم فقط دلم خیلی براتون تنگ شده بود گفتم عرض ادبی کنم
سلام شوکا خانم گل:riz304: منم خیلی خوشحال شدم پیام شما را دیدم فقط دلم خیلی براتون تنگ شده بود گفتم عرض ادبی کنم
هانیه 2014-01-15 چه حس مشترکی...منم سرم داره میترکه...یکجورنوشتی منفجرمیشه یاد دانشجوهای پاکستان افتادم ...ههههههه برو فدات شم منم میرم..
چه حس مشترکی...منم سرم داره میترکه...یکجورنوشتی منفجرمیشه یاد دانشجوهای پاکستان افتادم ...ههههههه برو فدات شم منم میرم..
هانیه 2014-01-15 به نیک بگو نذرکردیم امتحانتوخوب بدی کل کوچه رو جارو کنی..........:4d564ad6::riz303::riz303: