هانیه 2014-01-04 شوکااااااااااااا جونم عزیزم بای...دیگه نمیام تا امتحانا ...خواستی اس بده....بای فدات شم
هانیه 2014-01-04 ارهههههههههههههههههههه .............دلم بدجور گرفتش شوکااااااااااااااا اومدم بهترشه بدترشدش ....برم یکم بگریم بهترشدم شاید
ارهههههههههههههههههههه .............دلم بدجور گرفتش شوکااااااااااااااا اومدم بهترشه بدترشدش ....برم یکم بگریم بهترشدم شاید
هانیه 2014-01-04 سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم خوبیییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟میرم بدرسم فردا امتحان دارم هیچی یادم نیستش
سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم خوبیییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟میرم بدرسم فردا امتحان دارم هیچی یادم نیستش
ad1986 2014-01-04 سنگینی باری که خدا بر دوش ما میگذارد انقدر زیاد نیست که کمرمان را خرد کند انقدر است که ما را برای دعا به زانو دراورد
سنگینی باری که خدا بر دوش ما میگذارد انقدر زیاد نیست که کمرمان را خرد کند انقدر است که ما را برای دعا به زانو دراورد
elham2012 2014-01-04 آجی شاشا سلوووم..دلم برات تنگولیده حسابیییییی این آواتار خدافظ یهنی چی خب,,؟!!!ناراحتیدم آجی
منتظر 67 2014-01-03 اره اجی دیدی؟؟؟؟ مثل برق میگذره......... باس حسابی خوند انشالله منم دلم تنگیده بود بوس بوس مزاحمت نشم برو لالا موفق باشی جیگرم
اره اجی دیدی؟؟؟؟ مثل برق میگذره......... باس حسابی خوند انشالله منم دلم تنگیده بود بوس بوس مزاحمت نشم برو لالا موفق باشی جیگرم
شوکا88 2014-01-03 مهدیه چ زود گذشت یادته اونروز گفتیم 80 روووووووووووووز الان شد نزدیک 30 روز وووووووووواییییییییییییییییی
مهدیه چ زود گذشت یادته اونروز گفتیم 80 روووووووووووووز الان شد نزدیک 30 روز وووووووووواییییییییییییییییی
شوکا88 2014-01-03 مهدیه من فک کردم رفتی لالا خوشال شدم دیدمت دلم برات تنگولیده بود خیل وقت بود ندیده بودمتاااااااااااااااااااااااااااا درساتو خوب بخون ک کنکورت از رگ گردن هم نزدیکتره هااااااااااااااا فقط یماه
مهدیه من فک کردم رفتی لالا خوشال شدم دیدمت دلم برات تنگولیده بود خیل وقت بود ندیده بودمتاااااااااااااااااااااااااااا درساتو خوب بخون ک کنکورت از رگ گردن هم نزدیکتره هااااااااااااااا فقط یماه