ADEL21 2013-12-26 شاشا....ببین محمد از کله پاچه بدش میاد..خو..مثل من...اما من تحملش میکنم....تو برو یه عکس مشتی از کله پاچه مهمون پروفش کن...بفهمه "عوق" یهنی چه ؟!!!
شاشا....ببین محمد از کله پاچه بدش میاد..خو..مثل من...اما من تحملش میکنم....تو برو یه عکس مشتی از کله پاچه مهمون پروفش کن...بفهمه "عوق" یهنی چه ؟!!!
Nike313 2013-12-26 :image170:شاشاااااااااا من تکذیب میکنم من لهجه ندارم از محسن بپرسین اصن :smiliess (2):
شوکا88 2013-12-26 نیک پسر میتونی حس الانتو توصیف کنی خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ بهت گفته بودم منو اذیت نکنااااااااااااااااااااااا خخخخخخخخخخخخخخ
نیک پسر میتونی حس الانتو توصیف کنی خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ بهت گفته بودم منو اذیت نکنااااااااااااااااااااااا خخخخخخخخخخخخخخ
ADEL21 2013-12-26 سلام مهنا....محمد تلاشت خیلی قابل تقدیره واسه پیدا کردن عوق......تا شب مارو کف ببیمارستان نخوابونی که محمد نیستی......ععععععععععععععععووووووووووققققققققققققق
سلام مهنا....محمد تلاشت خیلی قابل تقدیره واسه پیدا کردن عوق......تا شب مارو کف ببیمارستان نخوابونی که محمد نیستی......ععععععععععععععععووووووووووققققققققققققق
شوکا88 2013-12-26 نیک فک کنم اون عکست سوپ جو وشیر خورده بود خخخخخخخخخخخ اره مهناااااااااااااااااااااا
ADEL21 2013-12-26 عوووووووووووووووووووووووققققققققق محمد تو که اینجا پلاسی که....خجالت نمیکشی؟؟؟ شاشا بهش رو دادیا...اینم نتیجه اش....دیگه تو پروفت عوق میکنه....:5:
عوووووووووووووووووووووووققققققققق محمد تو که اینجا پلاسی که....خجالت نمیکشی؟؟؟ شاشا بهش رو دادیا...اینم نتیجه اش....دیگه تو پروفت عوق میکنه....:5: