mahsa. 2013-12-26 یکی تو امتیاز یه مطلبی برام نوشته اون پستوتوهم لایک کردی خواستم بدونم کی نوشته برام ..
Nike313 2013-12-26 خخخخخخ شاشا تو که هستی اونایی که گفتم الان 4-5 ماهه یا بیشتر که نیستن حسسسسسسوووووودددددد عوققققققققققققققققققققققق:sdasdasd:
خخخخخخ شاشا تو که هستی اونایی که گفتم الان 4-5 ماهه یا بیشتر که نیستن حسسسسسسوووووودددددد عوققققققققققققققققققققققق:sdasdasd:
mohana 2013-12-26 قسمت طحال دقیقا میشه چی؟ خخخخخ خو منم اصول هماتو پایه رو دارم...جلدش قرمزه شعبان علیزاده..نه بابا سخت نگیر..
قسمت طحال دقیقا میشه چی؟ خخخخخ خو منم اصول هماتو پایه رو دارم...جلدش قرمزه شعبان علیزاده..نه بابا سخت نگیر..
marzi ba 2013-12-25 ای جانم از بن در اومدنی بگو بیام برات اسپند دود کنم برات گاو گوسفند بزنم زمین با سلام صلوات بیارمت تو باکس ببوسش عشخ خاله و عمه رو :sarma:
ای جانم از بن در اومدنی بگو بیام برات اسپند دود کنم برات گاو گوسفند بزنم زمین با سلام صلوات بیارمت تو باکس ببوسش عشخ خاله و عمه رو :sarma:
Nike313 2013-12-25 :sdasdasd: دیگه مکسینو دعوا نکن :mad_majidonline: بعدشم من کجام لهجه داره عووووووووووووووووووووووقققققققق7977cujr38iyymsu8::smilies-azardl (12)
:sdasdasd: دیگه مکسینو دعوا نکن :mad_majidonline: بعدشم من کجام لهجه داره عووووووووووووووووووووووقققققققق7977cujr38iyymsu8::smilies-azardl (12)
maxin 2013-12-25 چلا میزنی:dadad4: کل دی ماه امتحان دارم دانشگاه حوصلم از درسای دانش سر میره میام:sadsmiley: باوشه دیگه کم میام بایدامتحانارم خوب بخونم.
چلا میزنی:dadad4: کل دی ماه امتحان دارم دانشگاه حوصلم از درسای دانش سر میره میام:sadsmiley: باوشه دیگه کم میام بایدامتحانارم خوب بخونم.