marzi ba 2013-12-14 شاشا اخه این چه کاری بود من فهمیدم سر کاریه ولی ترسیدم پیش خودم گفتم من که نزدیک اون ساعت که شاشا بهم اس زد بهش زنگیده بودم چه طور شد ییهو
شاشا اخه این چه کاری بود من فهمیدم سر کاریه ولی ترسیدم پیش خودم گفتم من که نزدیک اون ساعت که شاشا بهم اس زد بهش زنگیده بودم چه طور شد ییهو
شوکا88 2013-12-14 ههههههههههههههههه سانی الکی میده انقده خوش گذشت اذیتشون کردممممممم دلم خنک شددددددددد
شوکا88 2013-12-14 شبت خوش الامیه من الامی من دیگه ساعتت خابم بهم خورده شبامیدرسم دیگه بعداذان میخابم خخخخخخخخخخ برو جای مابخاب
شبت خوش الامیه من الامی من دیگه ساعتت خابم بهم خورده شبامیدرسم دیگه بعداذان میخابم خخخخخخخخخخ برو جای مابخاب
sane 2013-12-14 وایییییییییییی شوکووووووووووووووووووو:wacsmiley::14: همساده ما که کار بد بلد نبود !!!!!!!!!!! چیطور شد ؟؟؟///////
وایییییییییییی شوکووووووووووووووووووو:wacsmiley::14: همساده ما که کار بد بلد نبود !!!!!!!!!!! چیطور شد ؟؟؟///////
elham2012 2013-12-14 لوسسسسسسسسسسسس..این مدل اذیت کردنا خووب نیس آجی..با احساساته آدم بازی میشه خب.. نمیگی سکته کنیم؟؟اذیتای خووب کن..ازینا دوس نمیداللم..:smilies-azardl (113
لوسسسسسسسسسسسس..این مدل اذیت کردنا خووب نیس آجی..با احساساته آدم بازی میشه خب.. نمیگی سکته کنیم؟؟اذیتای خووب کن..ازینا دوس نمیداللم..:smilies-azardl (113