Nike313 2013-12-11 شاشااااااااا نامردددددد خودم رفتم نو پارکینگو گشتم چیزی نبود .....از حیاط صدا میاد وووییییی
شوکا88 2013-12-11 نیک خخخخخخخخخخخخخخخخ اره دیشب دقیقا داشتم به گسفتذ مهسافک میکردمااااااااا دلم براش تنگ شده نیک خونتون لولوداره
نیک خخخخخخخخخخخخخخخخ اره دیشب دقیقا داشتم به گسفتذ مهسافک میکردمااااااااا دلم براش تنگ شده نیک خونتون لولوداره
marzi ba 2013-12-11 ممد داداش نترس میخای سوار ماشین شم بیام خونتونو بگردم خیالت راحت شه چیزی نیس بعدش برگردم خونمون هههههههه
ممد داداش نترس میخای سوار ماشین شم بیام خونتونو بگردم خیالت راحت شه چیزی نیس بعدش برگردم خونمون هههههههه
شوکا88 2013-12-11 الامی اصن یه وضی اصن چه عکسایی والااااااااااااااااااااااااااااااا خخخخخخخخخخخخخخخخخ
Nike313 2013-12-11 شاشا من تنهام الان یاد مهسا ایل بخیر.......واسمون داستان گوسفندو تعریف میکرد ......خخخخخخخخخ
elham2012 2013-12-11 آخی خاله قربونشون بره...از اون روز که با سانی بردیمشون حموم خهلی دلم تنگیده بود براشون خخخخخخخخخخخ:thanks:
آخی خاله قربونشون بره...از اون روز که با سانی بردیمشون حموم خهلی دلم تنگیده بود براشون خخخخخخخخخخخ:thanks:
شوکا88 2013-12-11 سلوووووووووووم بشه هاااااااا سلوم نیکی بشه ها یه چیزتعریف کنم رفتم توو اف بی یکی از همکلاسیام عکسش با مخاطب خاصشه مخاطبش خارجیه رفته المان مثلا درس بخونه خخخخخخخخخخخخ اسم مخاطبش آنسه خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
سلوووووووووووم بشه هاااااااا سلوم نیکی بشه ها یه چیزتعریف کنم رفتم توو اف بی یکی از همکلاسیام عکسش با مخاطب خاصشه مخاطبش خارجیه رفته المان مثلا درس بخونه خخخخخخخخخخخخ اسم مخاطبش آنسه خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
sane 2013-12-11 عزیزم شوکوووووووووو ................خخخخخخخخخخخخخخ............................حالا لو بده ههههههههههههههه
عزیزم شوکوووووووووو ................خخخخخخخخخخخخخخ............................حالا لو بده ههههههههههههههه
شوکا88 2013-12-11 من متعلق به همه شمام خخخخخخخخخخخخخخخخخخ بیاین اینجاهمتون هی پروف به پروف نریم به نیک هم بگن بیادجمعمون جمع شه
من متعلق به همه شمام خخخخخخخخخخخخخخخخخخ بیاین اینجاهمتون هی پروف به پروف نریم به نیک هم بگن بیادجمعمون جمع شه