شوکا88
پسندها
225

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• شوکو دلمون واست تنگولیده مخشاتو خوب بخون بیا منتظرتیم:thumbsupsmileyanim:
    شوکووووووووووو یه دنیا ممنونم خیلی پیام قشنگی بود واسم گذاشتی ممنونننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن:riz304:

من به جملات الهام بخش خیلی معتقدم وبهشون عمل میکنم ...............حالا این که جای خودشو داره جمله ای از کتاب نورانی:riz304::riz304:
    شوکوووووووووووووووو :13::13:
    ناامیدت نمیکنمممممممممممممممممممم :13: رگ سنگ پا بودن سانی گرففففففففففففففف

شوکووووووووووووووو توم بزن پس گردن ازمونها و کنکورت ...............نه کنکورتو ترورررررررررررررش کن:a2d3:
    شوکوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو امتاخاناااااااااااااااااااااااااااااااااااا:13::13:
    کاش میشد اون رگ رو محوش کرد:14::14:
    ماماننننننننننننننننننننننننننننننننن :""""""""""""""""""""""((((
    شوکووووووووووووو میدونم............ منظورم آزمونات بود(ایشالا در اینده ای نزدیک دانشجویی عزیزم:a2d3: )
    وییییییییییییییییییی شوکو امتحان نگووووووووووووووووو:13::13:هنوز شروع نشده
    ممنون شوکا جونممممممممممممممممم
    همساده امتحانا در چه وضعه ................ پوزشونو زدی به خاک:a2d3::thumbsupsmileyanim:
    سلووووووووووممممممممممممممممم شوکو جونممممممممممم خوفییییییییییییییییییییییییییییی:ad54ad::rose::thanks:
    دانشجویان عزیز!!!
    مرگ حق است ،سلف دانشگاه فقط وسیله است!!!

روز دانشجو بر دانشجویان امروز و آینده موبارکککککککککککککککککککک ک:4d564ad6::4d564ad6:
    خخخخخ
    شاشا
    بگو اين پسره همش امتحان داره؛فک نكنم بتونه بياد
    خخخخ
    بریم سراغ درسمون....
    فعلا خدانگهدارت شوکا:28:
    دست گلت درد نکنه....
    شوکا من همینو ادامه میدم:| ولی تو اگه فکر میکنی با ج.زوه عقیل راحت تری میخوای اونو بخر...من اگه با دستنویس مشکلی نداشتم فکر کنم میخریدمش...همه تعریفشو میکنن...اگه ج.زوه ای ک میفروشه به اندازه همونی باشه ک سر ک.لاس میگه خیلی خوب میشه دیگه
    سلام...
    از بین سه تا ارشدی....
    ی نفر ابوالعباس...
    ی نفر ج.زوه و ک.لاس
    ی نفر ج.زوه
    :65d6a5d6s:
    باکست پره...
    همین جا مینوسم
    ازمون امروز خط به خط هنری بود:| بعضی سوالاش برام سخت بود من اصلا ب ی قسمت هایی توجه نکردم بودم:|
    تازه ایندفه هنو بانک خون نبود از دفه بعد بانک خون هم هس
    -----------------------------------------------------------------------------------
    حالا فردا کاش ایمونو ها رو پیدا کنم درمورد کتاب و تست بپرسم..بهت اطلاع میدم حتما
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا