mohana 2013-10-30 واقعا؟؟؟؟ عادت ندارم خب...از بیمارستان میام خسته ام باید نهار هم بپزم:dadad4: ولی عادت میکنم:applause:
واقعا؟؟؟؟ عادت ندارم خب...از بیمارستان میام خسته ام باید نهار هم بپزم:dadad4: ولی عادت میکنم:applause:
mohana 2013-10-30 آهااان...از علامت تعجب ها مشخصه چی فکر کردی:riz481: نه اونطور نه....مامان چند روزی نیستن...من از دیروز تا چند روز آینده خونه دار خواهم بود:14:
آهااان...از علامت تعجب ها مشخصه چی فکر کردی:riz481: نه اونطور نه....مامان چند روزی نیستن...من از دیروز تا چند روز آینده خونه دار خواهم بود:14:
mohana 2013-10-30 ای جان دلم... شوکا...از دیروز خونه دار شدم به درسام نمیرسم:dadad4: امروز فقز 2 صفحه هماتو خوندم و چند تا لغت زبان:sadsmiley:
ای جان دلم... شوکا...از دیروز خونه دار شدم به درسام نمیرسم:dadad4: امروز فقز 2 صفحه هماتو خوندم و چند تا لغت زبان:sadsmiley:
mohana 2013-10-30 جوابتو تو تاپیک دادم...:ahi5slcgm04mi8jqqkl بدو برو تاپیک هماتو ی چی بنویس بیاد بالا...بدو برو خواهری وگرنه وردنه مو میارم ها خخخ:thumbsupsmileyanim:
جوابتو تو تاپیک دادم...:ahi5slcgm04mi8jqqkl بدو برو تاپیک هماتو ی چی بنویس بیاد بالا...بدو برو خواهری وگرنه وردنه مو میارم ها خخخ:thumbsupsmileyanim:
mohana 2013-10-28 شوکا سلام خوبی خانوم؟ ببخشید که جوابم دیر شد.... من برای عملی قبلا کتابpas رو خریده بودم:| ولی مطمئنا کافی نیس...استادم برای عملی+ کنترل کیفی دسی و لوئیس رو پیشنهاد کرد که تکسته:|
شوکا سلام خوبی خانوم؟ ببخشید که جوابم دیر شد.... من برای عملی قبلا کتابpas رو خریده بودم:| ولی مطمئنا کافی نیس...استادم برای عملی+ کنترل کیفی دسی و لوئیس رو پیشنهاد کرد که تکسته:|
elham2012 2013-10-26 شوکای عسسسسسسسسیسم مرسی از پیغام دوستیت،قفول نیستا من میخواستم اول بگم. عیدتم با تاخیر 2روزه مبااارک..بجاش کلی دعات کردم:rose:
شوکای عسسسسسسسسیسم مرسی از پیغام دوستیت،قفول نیستا من میخواستم اول بگم. عیدتم با تاخیر 2روزه مبااارک..بجاش کلی دعات کردم:rose:
هانیه 2013-10-24 بایراموز موبارک اولسون .......................................شوکا بده کم کم یا همون نیک خودمون ترجمه کنه :riz304::riz304::riz304:
بایراموز موبارک اولسون .......................................شوکا بده کم کم یا همون نیک خودمون ترجمه کنه :riz304::riz304::riz304: