karshenasgh
پسندها
46

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• واااااااااااااای دست گلت درد نکنه....به همچین سایتی احتیاج داشتم..ممنوووون:thanks:
    ای جانم فضولی چیه خواهری راحت باش...سختهههه کارشناس:j58r36j3gcr4suxymup
    یه جایی دیدم،الان یادم نیس خیلی اینور اونور تاب میخورم:21::25r30wi::25r30wi:
    منم اهوازیم...از شمال تا جنوب شایدم از جنوب تا شمال!!!
    ایشاالله که دیگه به خواستمون برسیم...دوست من .موفق باشی
    اییی خدا اصن مملکته داریم...خدا بزرگه ایشاالله خدا به دادمون برسه. منم که اینروزا حسابی تنبل شدم خیلی کم میخونم..نمیدونم با این وضعیت آخرش چی میشه.....موفق باشی کارشناس راستی نمیدونم اسمت چیه؟؟:28: فقط میدونم اهل مازندرانی
    ان شالله که همیشه خوب باشی...ممنون منم خوبم:28:
    من بعد از صدای بوق شماره رو زدم یه آقایی ج داد فک کنم اپراتور بود گفتم واحد سنجشه گفت باید به یه شماره دیگه بزنگی شماره رو داد ولی خودش وصل کرد بعدیه خانمی ج داد گفت به ما مربوط نیس یه شماره دیگه داد به اون زدم واحد داروسازی بود اونم از یه خانم دکتر که پیشش بود سوال کرد گفت فعلا مشخص نیست
    سلام ساعت 9:5صبح به شماره ها زتگ زدم یکیش برنداشت.چندتاشم اشغال بود.آخرش شماره88363567جواب دادکه اون هم چندتا شماره هی بهم دادن منم زنگ زدم تا رسیدم به واحد داروسازی راجع به منابع ازش پرسیدم گفت هنوز معلوم نیست!!!
    جدی عجب!!!!اتفاقا منم دنبال این هستم که بدونم امسال کل کتب سم و دارو رو قراره ازش سوال بدن یا نه...منم باهاشون تماس میگیرم اگه جواب دادن بهت میگم
    سلام ..چه خبر؟فهمیدی مشکل چی بود که نتونستی کارنامه ات رو ببینی؟
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا