روشهاي مبارزه با بحران بي شوهري !!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

شفيع

Well-known member
بنظر من راه مبارزه با بي شوهري.
اينان:
1-كم كردن انتظارات دوطرف
2-افزايش احترام به جنس مقابل
3-دنيا رو زياد جدي نگرفتن
4-زيبايي و ثروت رو ملاك قرار ندادن
5-پايگاه اجتماعي و تحصيلات آنچناني و از كلمات بافرهنگو با شخصيتو اينا كه هيچ بنيه علمي نداره بپرهيزيد
6-با عروسي هاي با ريخت و پاش هاي زياد مخالفت كنيد

دریا...

New member
خیلی ببخشید آقایون ولی نمی خواد شما نگران این گل دخترای ما باشین!!! البته شما لطف دارین!!!!!!!!!!! ولی بهتره شما به جای حل بحران، به فکر خودتون باشین تا این بحران به خاطر کمبود پسر خوب ایجاد نشه!!!!!

آقا پسرای محترم من منظورم به کس خاصی نیست کلا گفتم پس لطفا بهتون بر نخوره.... امیدوارم یه خانم خوب هم گیر شما بیاد!!!!!! فعلا تو این دنیا بحران خوبی هاست نه بحران کمبود!!!!!!!

شفيع

Well-known member
خیلی ببخشید آقایون ولی نمی خواد شما نگران این گل دخترای ما باشین!!! البته شما لطف دارین!!!!!!!!!!! ولی بهتره شما به جای حل بحران، به فکر خودتون باشین تا این بحران به خاطر کمبود پسر خوب ایجاد نشه!!!!!

آقا پسرای محترم من منظورم به کس خاصی نیست کلا گفتم پس لطفا بهتون بر نخوره.... امیدوارم یه خانم خوب هم گیر شما بیاد!!!!!! فعلا تو این دنیا بحران خوبی هاست نه بحران کمبود!!!!!!!
بنظرمن ما در دنيا بهشت و جهنم رو ميتونيم درست كنيم بهش و جهنم در ذهن ما بوجود مياد ما ميتونيم دوتاشم درست كنيم.
من معتقدم ما با بحران خوبي ها روبرو نيستيم چون همه انسانها خوبن همه.م انسان بد نداريم ما اگه بتونيم خودمونو تغيير بديم به جايي اينكه سعي در تغيير ديگران مشكلي پيش نمياد.
خودتو تغيير بده زندگيت تغيير كنه.اگه فقط روي چيزي كليك كني بدون شك ميموني. من كلي حرف ميزنم

amirreza

New member
من نمیدونم اگه واقعا بی شوهری هست چرا سنگشو بعضی از آقایون به سینه میزنن؟؟؟؟؟؟

منکه خودم خجالت میکشم با دیدن یه همچین پستایی

دریا...

New member
بنظرمن ما در دنيا بهشت و جهنم رو ميتونيم درست كنيم بهش و جهنم در ذهن ما بوجود مياد ما ميتونيم دوتاشم درست كنيم.
من معتقدم ما با بحران خوبي ها روبرو نيستيم چون همه انسانها خوبن همه.م انسان بد نداريم ما اگه بتونيم خودمونو تغيير بديم به جايي اينكه سعي در تغيير ديگران مشكلي پيش نمياد.
خودتو تغيير بده زندگيت تغيير كنه.اگه فقط روي چيزي كليك كني بدون شك ميموني. من كلي حرف ميزنم

بله فرمایش شما درسته......... یعنی اگه ما نگاهمونو عزض کنیم همه رو خوب می بینیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!

بعدشم شرمنده شما از کجا می دونین که من موندم؟؟!!!!!!!!

شفيع

Well-known member
بله فرمایش شما درسته......... یعنی اگه ما نگاهمونو عزض کنیم همه رو خوب می بینیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!

بعدشم شرمنده شما از کجا می دونین که من موندم؟؟!!!!!!!!
من جمله آخرو رو عرض كردم خدمتتون.
من در كل گفتم و مخاطبم عموم بود

Persian-Masoud

New member
جالبه دخترها به پسرهها بی اعتمادن پسر ها هم به دخترها! هر دو طرف هم خودشون رو پاک میدونن! پس این وسط مشکل چیه؟

mehran35

New member
خدمت خانم های محترمه اگه در حال حاضر خواستگار واستون ریخته به علت قرار داشتن شما در سن ازدواجه به این نکته توجه کنید که با بالارفتن این سن صددرصد از میزان ریزش ها کم میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!

mehran35

New member
جالبه دخترها به پسرهها بی اعتمادن پسر ها هم به دخترها! هر دو طرف هم خودشون رو پاک میدونن! پس این وسط مشکل چیه؟
مشکل گذشته خانمها واقایونه که باعثه بی اعتمادیشون به جنس مخالف شده میگیری که چی میگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

آخرین ویرایش:

mikhak s

New member
خیلی خوب!
اما خیلی ها از گذشته هم خبر ندارم اما باز این بی اعتمادی هست!

از گذشته هم خبر ندارن ولي از گذشته خودشون كه خبر دارن ، مثلا خود شما به خانمايي كه تيپشون خيلي فشن باشه اعتماد نداري چرا؟ به خاطر گذشتت. و مثالهايي مثل اين، باعث شده پسر يا دختر به خاطر گذشتش شكستي كه داشته تجربه هايي كه داشته حساس بشه و دير اعتماد كنه.

Taraa

Well-known member
منظور نصیری اینه که هر کس نسبت به بقیه بی اعتماده احتمالا خودش تو گذشته اش یه خلافی کرده

Persian-Masoud

New member
جالبه که بعضی دوستان دارن زیاده روی میکنن! حالا چون من خودم از گذشتم کمی تعریف کردم براشون شدم عنوان مثال! خودشونم میذارن جای فرشته های پاک معصوم که تنها قربانی های جامعه هستن! دیگه نمیدونن وقتی یه پسر هرزه هست یه دختر هرزه هم بوده.....

mehran35

New member
منظور نصیری اینه که هر کس نسبت به بقیه بی اعتماده احتمالا خودش تو گذشته اش یه خلافی کرده
حالا نگیم خلاف ولی با ابن روابط اشناست واحساس خطر میکنه که نکنه طرف منم این کاره بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟در جایی که کسی که تجربه ای نداره نگرانیش کمتره!!!!!!!!!

mehran35

New member
جالبه که بعضی دوستان دارن زیاده روی میکنن! حالا چون من خودم از گذشتم کمی تعریف کردم براشون شدم عنوان مثال! خودشونم میذارن جای فرشته های پاک معصوم که تنها قربانی های جامعه هستن! دیگه نمیدونن وقتی یه پسر هرزه هست یه دختر هرزه هم بوده.....
دوست عصبانی من!شما به دل نگیر منظور شما نبودی جواب کلی بود !این مساله طبیعیه وبرای هرکس ممکنه پیش بیاد که بی اعتماد بشه!!!!!!!!!!!!!

Taraa

Well-known member
بی اعتمادی صرفا بخاطر خطاهای گذشته خود شخص ایجاد نمیشه .... چیزای دیگه ای هم میتونه دلیلش باشه

مثلا دختریکه پدر با اخلاق و متعهدی نداشته و و و

kod7th

New member
مشکل گذشته خانمها واقایونه که باعثه بی اعتمادیشون به جنس مخالف شده میگیری که چی میگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

شاید 50% گفتتون درست باشه ولی من خودم شخصا با اعتماد 100% به گفتم ، 50% بقیه گفتتونو رد میکنم. میدونید چرا ؟؟ چون ادمایی هستن که هیچ گذشته ای ندارن ولی وقتی اطرافیان و دوره زندگیشونو میبینن ، خودشون دوست ندارن اون لحظات رو تو زندگیشون تجربه کنن و با احتیاط قدم بر میدارن. تو این بین هست که چون خودشونو از حاشیه های زندگی حفظ میکنن انتظار اینو دارن که حداقل با یکی مثل خودشون ارتباط داشته باشن و وقتی موقعیتی براشون پیش میاد تنها چیزی که به ذهنشون میرسه اینه که ایا اونم مثل منه یا نه؟؟؟ اینجاست که نمیتونه اعتماد کنه. وگرنه دلیلی نداره که آدم چیزی رو تجربه کنه و بعد احتیاط کنه ، بعضا وقتی آدم از عاقبت کاری باخبره و نمیخواد خودش اونو تجربه کنه محتاط میشه.البته این احساس خیلی جاها آدم رو از واقعیت های اطرافش دور میکنه و باعث میشه آدم تو مسیر زندگیش از خیلی چیزا جا بمونه.

mehran35

New member
شاید 50% گفتتون درست باشه ولی من خودم شخصا با اعتماد 100% به گفتم ، 50% بقیه گفتتونو رد میکنم. میدونید چرا ؟؟ چون ادمایی هستن که هیچ گذشته ای ندارن ولی وقتی اطرافیان و دوره زندگیشونو میبینن ، خودشون دوست ندارن اون لحظات رو تو زندگیشون تجربه کنن و با احتیاط قدم بر میدارن. تو این بین هست که چون خودشونو از حاشیه های زندگی حفظ میکنن انتظار اینو دارن که حداقل با یکی مثل خودشون ارتباط داشته باشن و وقتی موقعیتی براشون پیش میاد تنها چیزی که به ذهنشون میرسه اینه که ایا اونم مثل منه یا نه؟؟؟ اینجاست که نمیتونه اعتماد کنه. وگرنه دلیلی نداره که آدم چیزی رو تجربه کنه و بعد احتیاط کنه ، بعضا وقتی آدم از عاقبت کاری باخبره و نمیخواد خودش اونو تجربه کنه محتاط میشه.البته این احساس خیلی جاها آدم رو از واقعیت های اطرافش دور میکنه و باعث میشه آدم تو مسیر زندگیش از خیلی چیزا جا بمونه.
درسته ولی اینجا میتونی با خدا معامله کنی وخدا وقتی میبینه تو برای رضای اون از خیلی از روابط چشم پوشی کردی ودلتوحفظ کردی در عوض فردی رو بهت میده که شایسته توباشه این عدالت خداونده فقط کافیه به اون ایمان داشته باشی واز خدا بخوای !منظورت از دور شدن از واقعیت وجاموندن از خیلی چیزا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

دریا...

New member

آقای مسعود اگه دقت کرده باشین گفتم تو دنیا بحران خوبی ها رو داریم که این فقط مخصوص آقایون نیست!!!!!! بعدشم من اصلا دوست نداشتم که توی این بحث ها شرکت کنم فقط خواستم به بچه ها بگم از این واژه های............برای خانم ها استفاده نکنین وگرنه من حرف از بی اعتمادی نزدم و نگفتم که چه جنسی پاکه و چه جنسی ناپاک..... به نظر من به خاطر یه اشتباه در گذشته نباید افراد اونارو متهم کنیم...... من منظورم به "اکنون" افراده...بله توی این دنیا به همون اندازه که بدی ها هست خوبی ها هم هست فقط گفتم به جای این حرفا بهتره مواظب خوبی های خودمون باشیم تا هیچ بحرانی پیش نیاد !!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا