روشهاي مبارزه با بحران بي شوهري !!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

@... zahra

New member
مشکل کمبود پسر خوبه و متعهده وگرنه چیزیکه فراوونه پسره......

mahsa.

New member
مشکل پول منم پسربودم با این وضع گرونی زن نمیگرفتم.

kod7th

New member
درسته ولی اینجا میتونی با خدا معامله کنی وخدا وقتی میبینه تو برای رضای اون از خیلی از روابط چشم پوشی کردی ودلتوحفظ کردی در عوض فردی رو بهت میده که شایسته توباشه این عدالت خداونده فقط کافیه به اون ایمان داشته باشی واز خدا بخوای !منظورت از دور شدن از واقعیت وجاموندن از خیلی چیزا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

نمیدونم یابهتره بگم نمیتونم منظورمو برسونم. در مورد عظمت و بزرگی خدا هم شک ندارم و همیشه سعی کردم که شرمنده و روسیاه بخشندگی و نعماتش نشم. با اینکه از اون جمله آدمایی نیستم که زیاد مذهبی و حلقه به گوش واقعی باشم ولی همیشه تعادل و میانه روی رو تو زندگیم انتخاب کردم . نمیدونم چقدر با این حرف من موافقین و قبول دارین ولی درمورد خدا میخوام اینو بگم که اون دنیارو نمیدونم ولی تو این دنیا بیشتر آدمای ناجور برنده ترن تا امثال من. یعنی در مورد خودم میخ,ام بگم ، چون همیشه این حس و داشتم که تو خواسته هایی که مشکل گشام خدا بوده ، بیشتر شکست خوردم تا.......

mehran35

New member
نمیدونم یابهتره بگم نمیتونم منظورمو برسونم. در مورد عظمت و بزرگی خدا هم شک ندارم و همیشه سعی کردم که شرمنده و روسیاه بخشندگی و نعماتش نشم. با اینکه از اون جمله آدمایی نیستم که زیاد مذهبی و حلقه به گوش واقعی باشم ولی همیشه تعادل و میانه روی رو تو زندگیم انتخاب کردم . نمیدونم چقدر با این حرف من موافقین و قبول دارین ولی درمورد خدا میخوام اینو بگم که اون دنیارو نمیدونم ولی تو این دنیا بیشتر آدمای ناجور برنده ترن تا امثال من. یعنی در مورد خودم میخ,ام بگم ، چون همیشه این حس و داشتم که تو خواسته هایی که مشکل گشام خدا بوده ، بیشتر شکست خوردم تا.......
نه کاملا مخالفم این نشانه ضعف مادر شناخت خداست وهم چنین در ایمان چون اگه ادم ایمان وتوکل واقعی داشته باشه میدونه که هرچی در زندگیش پیش بیاد به صلاحشه حتی اگر ما نتونیم درکش کنیم اما ادمای به قول شما ناجور حتی اگر همیشه به خواستشون هم برسن مطمئنا اون خواسنه در جهت سعادت وخوشبختیشون نیس چه بسا راه نابودیه!وای چقدر فلسفی شد!

دریا...

New member
حالا نگیم خلاف ولی با ابن روابط اشناست واحساس خطر میکنه که نکنه طرف منم این کاره بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟در جایی که کسی که تجربه ای نداره نگرانیش کمتره!!!!!!!!!

آقای نصیری اگر کسی یه کمی هم نگران باشه حتما بخاطر این نیست که خودش تجربه داشته، اتفاقا به نظر من کسی که تجربه ای نداشته نگرانیش بیشتره، چون دوست داره طرفشم مثه خودش باشه!!!

دیگه همه از مشکلات جامعه با خبر هستن و برای نگران بودن حتما نیازی به تجربه کردن نیست، مگر اینکه فرد کلا از اطرافش بی خبر باشه !!!!!!!!!!!

mehran35

New member
آقای نصیری اگر کسی یه کمی هم نگران باشه حتما بخاطر این نیست که خودش تجربه داشته، اتفاقا به نظر من کسی که تجربه ای نداشته نگرانیش بیشتره، چون دوست داره طرفشم مثه خودش باشه!!!

دیگه همه از مشکلات جامعه با خبر هستن و برای نگران بودن حتما نیازی به تجربه کردن نیست، مگر اینکه فرد کلا از اطرافش بی خبر باشه !!!!!!!!!!!
خانم دریا لطفا نظر 39تاپیک روهم بخونید تا جوابتونو بگیرین!

Taraa

Well-known member
عجب ...

بچه ها توجه کردین ما هر جوری که باشیم خودمونو متعادل میدونیم و بقیه آدما رو در افراط و تفریط؟!

با این حساب اونایی که به اسلام پایبندترن تو تفرط هستن و ما در حد وسط و تعادل ... یعنی این اسلامه که باید خودشو با ما تنظیم کنه!!!!!!

مواظب عقایدمون باشیم

foroozan

New member
حالا نگیم خلاف ولی با ابن روابط اشناست واحساس خطر میکنه که نکنه طرف منم این کاره بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟در جایی که کسی که تجربه ای نداره نگرانیش کمتره!!!!!!!!!
ولی بنظر من کسانیکه تجربه ای ندارن نگرانیشون خیلی بیشتره.

kod7th

New member
نه کاملا مخالفم این نشانه ضعف مادر شناخت خداست وهم چنین در ایمان چون اگه ادم ایمان وتوکل واقعی داشته باشه میدونه که هرچی در زندگیش پیش بیاد به صلاحشه حتی اگر ما نتونیم درکش کنیم اما ادمای به قول شما ناجور حتی اگر همیشه به خواستشون هم برسن مطمئنا اون خواسنه در جهت سعادت وخوشبختیشون نیس چه بسا راه نابودیه!وای چقدر فلسفی شد!
درسته.شاید من انتظارای بیجا از بخشش خدا داشتم. ولی میدونید مشکلم چیه ؟؟ اینکه وقتی خدا یه فرصتی رو بهمون میده و ما قدر اون لحظه رو نمیدونیم ، بعد که متوجه میشیم که چه چیزی رو از دست دادیم چرا خدا دوباره اون فرصت رو بهمون نمیده؟؟؟ اگه واقعا صلاح نبود چرا اون موقع بهم میداد؟؟الان نمیده؟؟ برا جبران اشتباهم باید چیکار کنم؟؟ مگه من که قبول دارم بنده خدایی با این عظمت هستم چی میتونم بهش بدم؟؟ همینکه ابراز پشیمونی میکنم کافی نیست؟؟؟
ولی دیگه تصمیم گرفتم بیخیال همه چی بشم و نسبت به اطراف و اطرافیانم بی تفاوت باشم . اینکه یکی چه گذشته ای داشته به من چه ، مهم اینه که من خودم درست زندگی کنم و وجدان داشته باشم.
فکر میکنم بهترین کاری باشه که تصمیم دارم انجام بدم.

دریا...

New member
عجب ...

بچه ها توجه کردین ما هر جوری که باشیم خودمونو متعادل میدونیم و بقیه آدما رو در افراط و تفریط؟!

با این حساب اونایی که به اسلام پایبندترن تو تفرط هستن و ما در حد وسط و تعادل ... یعنی این اسلامه که باید خودشو با ما تنظیم کنه!!!!!!

مواظب عقایدمون باشیم

من منظورتونو متوجه نشدم و اینکه اون عجب در جواب چه حرفی بود!!!!!!!!! ولی چون بعد از پست من بود گفتم شاید فک کردین من خودمو متعادل می دونم و بقیه رو .....

من نگفتم که من متعادلم و بقیه افراط و تفریط دارن!!!!!!!!!!!!! اتفاقا به نظر من هر کسی یه عقایدی داره که برای خودش محترمه و نباید اگر کسی هم یه اشتباهی کرده باشه انگ افراط و تفریطو بهش بزنیم، امکان اشتباه کردن برای همه هم وجود داره ولی مهم اینه که اکنون فردچی باشه!!!!!!!!!!!!!!
اتفاقا من که حرفای شمارو تو این انجمن می خونم شما هم خودتونو خیلی متعادل معرفی می کنین پس درست نیست که بدون شناخت ببخواین قضاوت کنین و بگین که کی متعادله و کی می خواد خودشو متعادل جا بزنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....

من فقط گفتم که مواظب خوبی هامون باشیم و با این کار جلوی چیزی که اسمشو گذاشتن بحران رو بگیریم!!!!!!!!!!!!!!!!!! که انگار کلا اشتباه کردم.....ببخشید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:

Taraa

Well-known member
من منظورتونو متوجه نشدم و اینکه اون عجب در جواب چه حرفی بود!!!!!!!!! ولی چون بعد از پست من بود گفتم شاید فک کردین من خودمو متعادل می دونم و بقیه رو .....

خیلی ببخشید من اصلا از این جور بحثا خوشم نمیاد و دوس ندارم ادامه بدم، از منم دیگه گذشته و من انتخاب زندگی مو کردم ولی مثه اینکه هر چی میگم یه جور دیگه برداشت می شه!!!!! من نگفتم که من متعادلم و بقیه افراط و تفریط دارن!!!!!!!!!!!!! اتفاقا به نظر من هر کسی یه عقایدی داره که برای خودش محترمه و نباید اگر کسی هم یه اشتباهی کرده باشه انگ افراط و تفریطو بهش بزنیم، امکان اشتباه کردن برای همه هم وجود داره ولی مهم اینه که اکنون فردچی باشه!!!!!!!!!!!!!!
اتفاقا من که حرفای شمارو تو این انجمن می خونم شما هم خودتونو خیلی متعادل معرفی می کنین پس درست نیست که بدون شناخت ببخواین قضاوت کنین و بگین که کی متعادله و کی می خواد خودشو متعادل جا بزنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....

من فقط گفتم که مواظب خوبی هامون باشیم و با این کار جلوی چیزی که اسمشو گذاشتن بحران رو بگیریم!!!!!!!!!!!!!!!!!! که انگار کلا اشتباه کردم.....ببخشید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ببین دریا جون من منظورم شما نبودی .... ولی شما بخاطر بادقت نخوندن پستا عصبانی شدی و اشتباهاتی که به من نسبت دادی خودت مرتکب شدی (انگ زدن و قضاوت کردن و ...)
منظور من انتقاد از شخص خاصی نبود .... از یه رفتار اشتباه انتقاد کردم
فقط پست یکی از بچه ها که دقیقا کلمه تعادل رو به خودش نسبت داده بود،باعث شد توجه من به این موضوع معطوف بشه
در ضمن اگه بری یه بار دیگه پستم رو بخونی متوجه میشی همه جاش از ضمیر اول شخص جمع استفاده کردم و این یعنی حتی خودم رو از این انتقاد مبری ندونستم. اشتباه، اشتباس. حتی اگه خود من انجامش بدم

دریا...

New member
ببین دریا جون من منظورم شما نبودی .... ولی شما بخاطر بادقت نخوندن پستا عصبانی شدی و اشتباهاتی که به من نسبت دادی خودت مرتکب شدی (انگ زدن و قضاوت کردن و ...)
منظور من انتقاد از شخص خاصی نبود .... از یه رفتار اشتباه انتقاد کردم
فقط پست یکی از بچه ها که دقیقا کلمه تعادل رو به خودش نسبت داده بود،باعث شد توجه من به این موضوع معطوف بشه
در ضمن اگه بری یه بار دیگه پستم رو بخونی متوجه میشی همه جاش از ضمیر اول شخص جمع استفاده کردم و این یعنی حتی خودم رو از این انتقاد مبری ندونستم. اشتباه، اشتباس. حتی اگه خود من انجامش بدم

تارا جان من عصبی نشدم و قضاوت نکردم :sadsmiley: چون من که گفته بودم متوجه نشدم اون عجب در جواب چه حرفی بود ولی چون بعد از پست من بود گفتم شاید فک کردین من خودمو متعادل می دونم و بقیه رو ....

به هر حال هم از شما و هم از بچه ها معذرت می خوام اگه اشتباهی شد و اگه کسی ناراحت شد، :riz304: فقط قصد من از شرکت توی این تاپیک این بود که بگم لطفا از این واژه ها برای دختر خانمای گل استفاده نکنن و به جای این حرفا به دنبال حفظ خوبی ها باشن!

برای همتون آرزوی خوشبختی دارم :rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا