اطلاعیه مرکز سنجش پزشکی درخصوص نحوه پذیرش دانشجو با پرداخت شهریه

به طور کلی نظرتون در مورد پذیرش دانشجوی پولی در کنکور 92

• مجموع رای دهندگان
    0

nocerino

New member
ببخشید خانم رز شمایید ؟ من مهدی از بچه های سایت ایرانبیولوژی هستم .رتبتون 239 شده درسته .اشتباه تایپی بود شرمنده

21Tir

New member
سلام

می خواستم بدونم این تو همه رشته ها صادق؟
من رشتم پرستاری. نمرم 188 شد و اخرین نمره قبولی 193 بود ولی رتبم600 شد

دوست عزیز شما چطور با نمره 188 رتبه 600 شدید در حالیکه من با نمره 190 رتبه656؟

nocerino

New member
حالا دیدید من درست میگم .اگر بر اساس رتبه بود که قربونش برم خیلیا قبول نمشن ولی حالا که براساس نمرس خیلی ها قبولن

saharraj

New member
حالا دیدید من درست میگم .اگر بر اساس رتبه بود که قربونش برم خیلیا قبول نمشن ولی حالا که براساس نمرس خیلی ها قبولن

ميبخشيدا من اصلا متوجه نميشم.شرمنده ميشه1بار ديكه توضيح بديد اگه اطلاعي داريد؟

saharraj

New member
يه سوال ديگه: تعداد كل شركت كننده تو رشتمون رو از كجا ميتونيم بفهميم؟

hiva6747

New member
ساده است چون چند نفر نمره ی مشابه آوردن
مثلا 56 نفر نمرهی 189 گرفتن
برا همین شما که فقط 2 نمره کمترین ولی 56 نفر اختلاف دارین یعنی 56 نفر نمرشون از شما بهتر و از دوستمون کمتر شده
قابل توجه دوستمون nocerino
دوست عزیز شما چطور با نمره 188 رتبه 600 شدید در حالیکه من با نمره 190 رتبه656؟

Persian-Masoud

New member
دوستان خیلی سادست! یک رتبه رو 2 نفر نمیتونن داشته باشن. اما یک نمره رو ده ها نفر میتونن داشته باشن.

nocerino

New member
ای بابا حیوا جان چرا انقدر تفکرت اشتباهه .دوست من اگر اینجوری بود پس چرا فاصله ی من با اخرین فرد قبول شده 79 نمره هست ؟ یعنی این 647 نفر جلوی من بیشتریا نمرشون مشابه شده ؟ یک کمی بحرفت بفکری میفهمی اشتباه هست.نمره ی مشابه اتفاق نیفتاده اگر اینجوری بود که دیگه نمیگفتن انقد ظرفیت وجود داره که؟

shilan

New member
ساده است چون چند نفر نمره ی مشابه آوردن
مثلا 56 نفر نمرهی 189 گرفتن
برا همین شما که فقط 2 نمره کمترین ولی 56 نفر اختلاف دارین یعنی 56 نفر نمرشون از شما بهتر و از دوستمون کمتر شده
قابل توجه دوستمون nocerino
دوست من ایشون که دو نمره بیشتر از پرنسس شدن!

nocerino

New member
خوب پس بگید پس چرا نمره من با اخرین فرد قبول شده چرا 79 تا فاصله داره و پس چرا بهداشت در اطلاعیش نگفته رتبه و گفته اولویت با نمره و رشته محل های انتخابی هست؟
اخه یه چیزی بگید بگنجه تو افکار ما

nocerino

New member
نمیدون شیلان جان چی بگم از دست این بچه ها .اصلان نمیخوان فکر کنند که شاید حرفشون اشتباه باشه و حرف من درست .دوستان برید یکبار اطلاعیه شماره ی 18 بهداشت رو ببینید .من مطمئن هستم شما اطلاعیه شماره ی 18 بهداشت رو درست نخوندین.اگه میخوندین میفهمیدید که درست میگم یا نه

shilan

New member
بنظر من nocerino , وهیوا یه حرفو دارن میزنن!اخه در نهایت رتبه رو بر اساس نمره بدست میارن.غیر از اینه؟!

hiva6747

New member
دوستان یکی این سوالو جواب بده!البته اگه بیشتر از یکی شد که چه بهتر!
کسی که رتبش 500 شده مثلا آیا معنیش این نیست که 499 نفر وجود دارند که نمرشون بهتر شده؟؟؟؟؟

shilan

New member
دوستان یکی این سوالو جواب بده!البته اگه بیشتر از یکی شد که چه بهتر!
کسی که رتبش 500 شده مثلا آیا معنیش این نیست که 499 نفر وجود دارند که نمرشون بهتر شده؟؟؟؟؟
خب اره دقیقا درسته.

hiva6747

New member
نمیدون شیلان جان چی بگم از دست این بچه ها .اصلان نمیخوان فکر کنند که شاید حرفشون اشتباه باشه و حرف من درست .دوستان برید یکبار اطلاعیه شماره ی 18 بهداشت رو ببینید .من مطمئن هستم شما اطلاعیه شماره ی 18 بهداشت رو درست نخوندین.اگه میخوندین میفهمیدید که درست میگم یا نه
من که اونو وهمه ی اطلاعیه ها رو چندین بار خوندم نوشته بر اساس نمره!
مهم اینه تا چه نمره ای!که اصلا معلوم نیست
چون چندین نفر میتونن نمره مشابه داشته باشن و حتی ممکنه یه نمره خاصو هیشکی نداشته باشه!نه؟؟!

nocerino

New member
خانم هیوا باید اطلاعیه جدید بیاد تا ببینیم در اون چی گفته .

با تشکر از شما که در بحث شرکت کردین و با تشکر از دوستان .برای همتون ارزوی موفقیت و سربلندی میکنم ایشالا هرچی خیره پیش بیاد برای ما
من همتون رو لایق ارشد شبانه میدونم ایشالا بیاد اطلاعیه و ببینیم باید چی کار کنیم.

موفق باشید حیوا جان.

Persian-Masoud

New member
خانم هیوا باید اطلاعیه جدید بیاد تا ببینیم در اون چی گفته .

با تشکر از شما که در بحث شرکت کردین و با تشکر از دوستان .برای همتون ارزوی موفقیت و سربلندی میکنم ایشالا هرچی خیره پیش بیاد برای ما
من همتون رو لایق ارشد شبانه میدونم ایشالا بیاد اطلاعیه و ببینیم باید چی کار کنیم.

موفق باشید حیوا جان.

حیوا نه هیوا! :black_eyed: بعدشم خانوم نیستن چون هیوا اسم پسرانست. :a2d3:
اما بهتره صبر کنیم توی اطلاعیه دوم همه چیز مشخص میشه.

بالا